شمارش معکوس

۷- کیوان حسینی، روزنامه‌نگار عزیزی که وبلاگ نامه‌های ایگناسیو رو می‌نوشت، مهاجرت کرد. هم خودش هم وبلاگش. خودش رفت پراگ. اینبار هم نوشته زیبا و دردناکی داره از اون چه که بر اون تو ایران گذشته. حرف، حرف همه ماهاست. کیوان عزیز هر جا که هستی موفق باشی. نشونی جدید وبلاگش هم اینه. یه چیز دیگه. عباس معروفی هم به جمع وبلاگ‌نویس‌ها اضافه شد. عباس معروفی صاحب نشریه گردون و رمان معروف سمفونی مردگان وبلاگش رو با این جمله شروع کرد: سمفونی زندگان:
نه از مردگان خاصیتی حاصل شد نه از زندگان! وبلاگ عباس معروفی رو با عنوان حضور خلوت انس حتماً بخونید.
۶- هیچ دقت کردین که ما از ممالک متمدن دنیا هیچی کم نداریم؟ یکی از نشانه‌های عقب‌ماندگی کشورها، نبود تفریحات عجیب غریبه. حالا به این سایت دقت کنین و بعدش برین خدا رو شکر کنین که فقط یه غم کم بود که اونم به یاری این دوستان حل شد.
۵- جریان این نوشته‌ها به زبون اجنبی که گذاشتم سمت چپ صفحه، تبلیغاته. مال یه سایته که با عضو شدن در اون میتونین تبلیغات متنی خودتون رو با دیگران به اشتراک بذارید. به زبون دیگه شما تبلیغ اونا رو نشون میدین، عوضش اونا هم تبلیغ شما رو. حالا یه کلیک روش بکنین تا ببینین جریان چیه.
۴- از این تورنمنت تخته‌نرد که خبر دارین؟ دیشب قرار بود که بین آبی و زیتون یه مسابقه باشه. آبی که نیومد. فکر کنم زیتون یه بلایی سرش آورد. خلاصه من حاضر شدم تا از کیان مقدس آبی دفاع کنم و نهایتاً زیتون رو با اقتدار شکست دادم. باشد تا درس عبرتی باشد بر آنان که ادعای قهرمانی BBSهای درپیتی قدیمی را دارند.
۳- آقا جان این مقاله ما چه گلی کرد. از گویا و آی تی ایران منتشرش کردن تا هوار تا جای دیگه. فقط دریغ از یه لینک به سرگردون توی آی تی ایران. مطلبم رو بدون لینک گذاشتن تازه لینک‌های توی مطلب رو هم غلط پلوط منتشر کردن. پس بخوانید مطلب و داستان وبلاگ‌ها همچنان ادامه دارد را.
۲- خلاصه این مترجم پارس شروع به کار کرد. به عنوان اولین سایتی که خدمات ترجمه انگلیسی به فارسی رو ارائه می‌ده، کار بسیار مفیدی رو شروع کرده. وجود همچین سایت و همچین خدماتی نه تنها لازم بود، بلکه واجب بود. بگذریم از اینکه یه کم دری وری ترجمه می‌کنه، اما باز دستشون درد نکنه.
۱- این سیستم شمارش اعداد فرانسوی هم خیلی باحاله‌ها. کلاً فکر می‌کنم این فرانسوی‌های اولیه خیلی خنگ تشریف داشتن. آخه این چه معنی می‌ده یکی بجای عدد هفتاد بگه شصت و ده؟ یا مثلاً به جای هشتاد بگه چهار بیست؟ همین طور به جای نود و نه بگه چهار بیست و نوزده؟

دیدگاهتان را بنویسید