دردسر اینترنتی کیش خودرو (سناد)

Kish Khodro - Sinadشرکت کیش خودرو را احتمالاً می‌شناسید. همان شرکتی که خودروهای سیناد را تولید کرده و می‌کند. این شرکت اخراً درگر نوعی مبارزه اینترنتی شده است که در نوع خودش جالب به نظر می‌رسد. از قرار معلوم دامنه kishkhodro.com توسط یکی از مخالفان محصولات این شرکت در آگوست ۲۰۰۴ رجیستر شده است. [لینک] شرکت کیش خودرو هم دومین اصلی خود را kishkhodro-sinad.com در نظر گرفته که آن را در سال ۲۰۰۱ رجیستر کرده است. [لینک] و البته در سال ۲۰۰۵ هم kishkhodro.net و kishkhodro.org را برای خود رجیستر کرده که به دامنه اولی فوروارد می‌شوند. [لینکلینک].
از همه این‌ها که بگذریم دعوایی است که بین دارنده دامنه اول (که ظاهراً یک خانوم است) با نام انجمن دارندگان محصولات کیش خودرو و شرکت کیش خودرو جریان دارد. دعوایی که به ادعای طرف اول به خاطر خدمات نامناسب پس از فروش و به ادعای طرف دوم به خاطر اخاذی برای فروش دامنه مذکور است.
به هر حال جریان هر چه که هست، در نوع خود جالب به نظر می‌رسد. متن دو نوشته را این جا می‌گذارم تا بخوانید. خلاصه آن گوشه اینترنت دعوایی جریان دارد.


مطلب موجود در سایت کیش خودرو:

اخاذی اینترنتی از شرکت کیش خودرو
سال‌هاست که افرادی با ثبت دامنه‌های همنام با شرکت‌ها و مراکز صنعتی و تجاری در محیط اینترنت و وارد مذاکره شدن با صاحبان این شرکت‌ها برای فروش این دامنه‌ها در مرحله بعد، برای خود کسب و کاری راه انداخته‌اند ولی در مورد کیش خودرو مسأله از این فراتر رفته است زیرا خانم محترمی (که فعلاً نام اشان را ذکر نمی‌کنم) و دارنده دامنه با نام شرکت می‌باشد، به دلیل سرباز زدن از توافق اولیه با شرکت بر روی قیمت فروش دامنه، به منظور سود بیشتر، نه تنها حاضر به انتقال دامنه نشده بلکه با نشر اکاذیب در این سایت موجبات بدنام کردن محصولات این شرکت را فراهم آورده که در صورت ادامه این وضعت شرکت کیش خودرو رسماً از طریق مراجع ذی‌صلاح اقدامات قانونی را بر علیه ایشان به عمل خواهد آورد.

مطلب موجود در سایت انجمن دارندگان محصولات کیش خودرو:

چرا این انجمن تشکیل شد؟
به نام خدا
شرکت کیش خودرو در خبری تماماً کذب در وب سایت خود ادعا کرده که با اینجانب برای خرید نام دامنه kishkhodro.com مذاکره نموده است و بنده را متهم کرده که قصد اخاذی!! از آنها را دارم.
من در اینجا اعلام می‌کنم که اولاً بنده هیچ گونه توافقی با این شرکت نداشته‌ام که از آن سرباز زده باشم و اگر قرار به اتهام زدن است خود این شرکت در درجه اول متهم به کلاه‌برداری و کم‌فروشی است، ثانیاً بنده از ابتدا نیز قصد فروش این نام دامنه را نداشته‌ام. بلکه می‌خواهم در این وب سایت چهره برزخی این شرکت و تولیدات آن را در جلوی دیدگان عموم نمایان سازم. بنده قصد دارم با راه‌اندازی یک تالار گفت‌وگو زمینه‌ای را فراهم کنم تا همه مصرف‌کنندگان به راحتی نظرات خود را به سمع و نظر مجموعه مدیریت محترم آن شرکت برسانند و به آنها بفهمانند که معنی افکار عمومی چیست و چرا لازم است در جهت رضایت مشتریان خود و ارائه خدمات به آنها قدم بردارند و این که باید در مقابل کیفیت بد این کالایی که فروخته‌اند جوابگو باشند.
در کجای دنیا سراغ دارید که به شما خودرویی بفروشند که تنها در تهران و اصفهان نمایندگی تعمیرات دارد و اگر خدای نکرده، در جای دیگری در این مملکت خودروی شما دچار خرابی گردید باید آن را به تهران و یا اصفهان با مکافات و هزینه فراوان بکسل کنید و در نهایت هم در این دو نمایندگی سرکیسه شوید و جواب سربالا بشنوید. آیا به نظر مدیریت کیش خودرو اینها اکاذب هستند؟؟!!!
از تمام دارندگان خودروهای سیناد خواهشمندم تا مطالب خود را از طریق پست الکترونک به نشانی [email protected] ارسال نمایند تا نسبت به انتشار آن در این وب سایت اقدام شود.

3 دیدگاه دربارهٔ «دردسر اینترنتی کیش خودرو (سناد);

  1. این که نام دامنه شرکت‌های بزرگ و کوچک را می‌خرند و می‌فروشند چیز جدیدی نیست و در دنیا یک نوع تجارت به حساب می‌آید. من هم با شرکت بهنوش (دلستر) همچین مشکلی داشتم. من به طرف دوم خانم … حق می‌دهم. ایشان آزاد هستند از هر رسانه‌ای که در دسترس دارند از خدمات بد این شرکت انتقاد کنند. به نظر من این نوع برخورد با مخالفین که به برخورد احمدی‌نژادی معروف است! به هیچ عنوان جواب نمی‌دهد.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید