کسب درآمد از طریق سایت‌ها و وبلاگ‌ها

Iran Phone Lineیکی از مشکلات وبلاگ‌داران و سایت‌داران ایرانی یا بهتر بگویم داخل ایران، نبود درآمد از طریق سایت است. خیلی از ما بینندگان زیادی دارم اما هنوز نتوانسته‌ایم از طریق سایتمان درآمدی داشته باشیم. من گمان می‌کنم انسان‌هایی موفقند که روابط زیاد و گسترده‌ای داشته باشند اما این که بتوانند این روابط را به درآمد تبدیل کنند مهر تأیید بر موفقتشان است. چه اشکالی دارد کسی که تولید محتوا می‌کند، بتواند پول در بیاورد؟ حال این که از چه راه‌های می‌شود از سایت یا وبلاگمان پول در بیاوریم، تقریباً مشخص است. وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌های غیرایرانی راه‌های بی‌دردسری دارند. آنها به خاطر این که کارت‌های اعتباری دارند و کشورشان هم در تحریم به سر نمی‌برد، می‌توانند به نسبت کاربران سایت خود درآمد کسب کنند. هم خودشان پولدار شوند و هم دلار وارد کشورشان شود. اما در ایران چنین چیزی به راحتی امکان‌پذیر نیست. بازاریابی اینترنتی یا نت‌ورک مارکتینگ راه را به بی‌راهه رفته است. در حالی که نت‌ورک مارکتینگ یک علم است و بازاریابی از طریق یک رسانه، همیشه میلیاردها دلار را به جیب بازاریاب‌ها سرازیر می‌کند. یک کالای مصرفی (کالای مصرفی نه چیزهایی لوکس و تشریفاتی مثل الماس یا سکه) برای فروش نیاز به بازار و بازاریاب‌های تازه دارد. شرکت‌ها برای فروش محصول یا خدمات خود از رسانه‌ها استفاده می‌کنند تا تبلیغ کنند. برای این تبلیغ یا پول می‌دهند و یا درصدی از فروش. تلویزیون و رادیو یا بیلبورد قابلیت این را ندارد که درصدی از فروش یک محصول را به صاحبان امتیازش اختصاص دهد چون اساساً مشخص نیست که خریدار از طریق رسانه با محصول آشنا شده است یا خیر. اما رسانه‌ای چون اینترنت به دلیل وجود امکان گزارش‌گیری تا حدی می‌تواند این نقیصه را جبران کند. شما می‌توانید تبلیغات را در سایت خود نمایش دهید. این کار را یا در ازای مبلغی مشخص بر حسب زمان یا تعداد کلیک انجام می‌دهید. کاری مشابه گوگل ادز که مفصلاً درباره‌اش توضیح دادیم. گوگل در یک کلام می‌گوید که آگهی از من نمایش از تو. من می‌توانم آگهی بگیرم و تو فضا و بیننده برای نمایش و کلیک بر روی آن داری. این کار را هم هوشمندانه انجام می‌دهد به صورتی که با امکان نمایش آگهی مرتبط با متن سایت شما شانس کلیک روی آن را افزاش می‌دهد و الی آخر. اما راه دیگری هم برای کسب درآمد موجود است. شرکت‌هایی که محصولات خود را روی اینترنت عرضه کرده و می‌فروشند، می‌توانند با درج آگهی در سایت شما و هدایت بیننده به سوی خود به شما پول پرداخت کنند به شرطی که این هدایت منجر به خرید شود. در عین حال هر کسی که از طریق آگهی موجود در سایت یا وبلاگ شما عضو سایت هدف شده و آگهی آن را در صفحات خود نمایش دهد هم علاوه بر کسب درآمدی مانند شما، باعث می‌شود که درصدی دیگر از پول به شما تعلق بگیرد. یعنی درآمدتان هم از طریق آگهی در سایت شما و هم از طریق آگهی زیرمجموعه‌های شما خواهد بود.


یک نمونه از این شرکت‌ها که چنین امکانی را فراهم ساخته، شرکتی است به نام ایران فون لاین که نمانده انحصاری شرکت Carriex در ایران است. فعالیت این شرکت در زمینه ارتباطات خاص تلفنی است. برای مثال هر کسی می‌تواند در هر کشور یک شماره تلفن اختصاصی داشته باشد. مثلاً شما می‌توانید در نیویورک یک شماره تلفن داشته باشید و در تهران به آن جواب دهید. در کل خدمات آن بسیار متنوع است که باید سر فرصت سایت شرکت را مطالعه کنید و از آن سر در بیاورید. شاید وقت کردم و یک توضیح کلی درباره این خدمات دادم. فعلاً بر می‌گردم سر بحث درآمدزای سایتی – وبلاگی خودمان. اگر وب‌سایت یا وبلاگ دارید و می‌خواهید عضو این سیستم باشید برایم یک ایمیل بفرستید تا دعوتنامه براتیان ارسال شود. خوبی این سیستم این است که در همه جای دنیا خواستار دارد. به عبارت دیگر بینندگان سایت شما از هر جا که باشند، در صورتی که تمایل به استفاده از این خدمات داشته باشند، می‌توانند خرید کنند و درصدی از درآمد شرکت را به شما اختصاص دهند.

5 دیدگاه دربارهٔ «کسب درآمد از طریق سایت‌ها و وبلاگ‌ها;

  1. «این کامنت متعلق به پست قبلی نه قبلی‌ترش است که به دلیل بسته شدن قسمت نظردهی در این قسمت ابراز می‌شود»
    واقعاً که!… عرق شرم بر پیشانی و خنده بر لب‌ها نشست!… حالا صبر کنید آن ستون را در هفته‌نامه بهم بدهند، آن وقت خواهید دید که چه می‌کند این «از اصفهان»… شعری که سرودید بدین مناسبت، خیلی خفن بود…
    نیما: نظرخواهی هیچ مطلبی بسته نیست نفیسه جان. شما می‌تونی دو سال دیگه هم نظر بذاری برای مطالب گذشته.

    پاسخ
  2. سلام. خسته نباشید. من یه وبلاگ عادی هستم. یعنی شاید بازدیدش حداقل روزانه ۴۰ تا بیشتر نباشه و وبلاگ پربازدیدی نیست. برای تبلیغات از طریق کلیک کردن چطوری باید ثبت‌نام کنیم. در این قسمت اصلاً جایی برای ثبت‌نام وجود ندارد.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید