یعنی باید لاو بترکونیم؟

Happy Valentineوالنتاین است دیگر! ما هم به این مناسبت برایتان عشق در می‌کنیم خفن! آن هم به شیوه خودمان. به جای این که برایتان کارت پستال عشقولانه هوا کنیم، دو تا تحقیق کوچولو درباره این جور چیزها کادو می‌کنیم خدمتتان.
می‌دانید که این گوگل عزیز یک سرویس جالب دارد به نام GoogleTrends که با استفاده از آن می‌توانیم کشورها و شهرها را بر اساس جست‌وجوی یک کلمه رده‌بندی کنیم. مثلاً می‌توانیم رده‌بندی شهرها بر اساس جست‌وجوی کلمه «عشق» یا «love» داشته باشیم. نمودارهای زیر با استفاده از این سرویس به دست آمده‌اند.
۱٫ ده رتبه اول جست‌وجو برای کلمه «عشق» را با آن که عبارتی عربی است، تماماً شهرهای ایران به خود اختصاص داده‌اند، که البته رده‌بندی آنها تقریباً غیرقابل پیش‌بینی است:

Love

۲٫ ده رتبه اول شهرهای جهان برای جست‌وجوی واژه «love» هم برای خودش جالب است:
Love


و اما مورد دوم. سایت یاهو گاهی از روی موارد جست‌وجو سعی می‌کند تا تحلیل‌هایی را ارائه دهد و خوراکی را برای جامعه‌شناسان علاقمند به آمار فراهم آورد. یکی از این گزارش‌ها را به مناسبت نزدیکی به روز والنتاین می‌خوانیم:
شعرها می‌توانند زیبا باشند. آنها می‌توانند حقیقت، عشق، ناامیدی و امید را نشان دهند. این روزها چنین اشعاری به ندرت یافت می‌شوند. اکثریت آنها که روی وبلاگ‌های مای‌اسپیس و دفترچه‌های یادداشت قفل‌شده چهارده‌ساله‌ها پیدا می‌شوند، بسیار دلنشین و زیبا هستند.
این روزها با نزدیک شدن والنتاین، شاهد موج جدیدی از جست‌وجو برای اشعار در جست‌وجوگر یاهو هستیم. رتبه جست‌وجو برای اشعار عاشقانه قدیمی و اشعار دوستانه به تدریج بالا می‌آیند اما در این میان سر و کله جست‌وجو‌های عجیب و غریبی هم پیدا شده. ده جست‌وجوی برتر اشعار را ببینیم:
۱٫ عاشقانه
۲٫ مای‌اسپیس (یک جور سرویس وبلاگ)
۳٫ دوستانه
۴٫ سرگرم‌کننده
۵٫ غمگین
۶٫ خیالی
۷٫ والنتاین
۸٫ تولد
۹٫ آسمانی
۱۰٫ کوتاه

11 دیدگاه دربارهٔ «یعنی باید لاو بترکونیم؟;

  1. این هم در نوع خودش جالبه
    راستی، اگه ما الان توی بن‌بست گیر کردیم، من تقصیر رو بیشتر متوجه خودمون می‌دونم تا پدر و مادرانمان!

    پاسخ
  2. خیلی بامزه بود. مخصوصاً رده‌بندی ایرانش. خب باید والنتاین رو تبریک بگم؟ امیدوارم خوب و خوش باشی. والنتاین هم مبارک.
    گزارش‌های جشنواره هم چسبید اگر چه راجع به اختتامیه چیزی ننوشتی.
    نیما: سپاس الهام جان. اما گزارش‌ها هنوز تموم نشده.

    پاسخ
  3. نتیجه‌گیری گوگل خیلی جالب بود… اینا رو از کجا پیدا کرده. چه خوبه که ما توی کشورمون یک عالم شاعر داریم و زیاد با کار جالب یاهو فرقی به حالمون نکرد!

    پاسخ
  4. روز عشقولانتون مبارک! می‌بینم که در آستانه ۳۳ سالگی هنوز روزهای عشقولانه خدا رو به تنهایی سپری می‌کنی!! خوبی خودت نیمایی؟ ببینیمتون بابا دلمون تنگ شد…
    نیما: اینم هنریه واسه خودش نیلو جان.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید