خونه‌خالی اجاره‌ای جهت ازدواج موقت

ها؟ باز هم سوژه داغ. نه این که منظور داشته باشم‌ها. نه به جان خودم. این بحث ازدواج موقت در جهت هم‌سویی با هوا، همچین داغ شده که من همه چیز رو به یک چشم دیگه نگاه می‌کنم. حتی آگهی‌های روی در و دیفال رو. این یکیش. خدا برکت بده. می‌گن که اسمش بده اما درآمدش خوبه. ایناهاش. تلفنش رو به شیوه برنامه‌های تی‌وی شترنجی کردم که فقط خودم داشته باشم. تا چشاتون درآد. از حدقه.

Empty House loOol

23 دیدگاه دربارهٔ «خونه‌خالی اجاره‌ای جهت ازدواج موقت;

  1. … جدا از مسأله ازدواج موقتش این که یه خونه رو تو تهرون بتونی برا مدت کوتاه اجاره کنی خیل خوبه… البته علتش در نود درصد موارد همونه که همه می‌دونن… ولی در بعضی موارد پیش میاد که آدم می‌خواد برای مدت کوتاهی خونه اجاره کنه. تو تهرون کمتر از یک سال اجاره نمی‌دن.

    پاسخ
  2. خدا رو صدهزار مرتبه شکر. اینها باید یه جوری هماهنگی پیش بیارن تا اسلام عزیز هر روز به قله‌های پیشرفتش برسه. در راستای فرمایشات حضرت پورمحمدی وزیر دلسوز کشور این حرکت را حمایت می‌کنیم.
    روابط عمومی شهر من

    پاسخ
  3. من می‌گم اینجا مشکل اخلاقی داره حالا هیچکی باور نمی‌کنه. پایه‌های اسلام لرزید الان.
    می‌گم خوب حالا که زحمت کشیدی چرا شماره رو نذاشتی؟ D:

    پاسخ
  4. کلک از تو بعیده تو چرا دنبال خونه خالی می‌گردی با ۷ سر اهل و عیال.
    نیما: تکذیب می‌کنم. هیچ گونه اهل و عیالی ندارم. خیالی هم ندارم (حال کردی قافیه رو؟) از تمام اهل‌های موجود دعوت می‌کنم که پا پیش بذارن. این جوریاس.

    پاسخ
  5. در واقع این دولت داره جاکشی و کس‌کشی برای ملت می‌کنه و البته ملت هم برای هم. خاک بر سر همتون!

    پاسخ
  6. خیلی ذهنت منحرفه! این فقط نوشته اطاق مبله، یک اطاق ۸، ۹ متری که یه مبل وسطش گذاشتند برای کسی که می‌خواد مطالعه کنه! اگر نوشته بود اطاق تخته! اون وقت می‌شد فکرای خوب کرد!

    پاسخ
  7. به این ترتیب ما تا به حال هر کاری کردیم حلال بوده، ایول چقدر باحال دیگه جهنم نمی‌ریم. تمومه.
    نیما: به هر ترتیب. این کار خطرناکه حسن.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید