تو آسمونا دنبالت می‌گشتم، رو وب پیدات کردم

Flight Trackerهفته‌نامه چلچراغ– چقدر با اینترنت آشنا هستیم؟ شاید بهتر باشد به جای این سؤال بپرسم چقدر از اینترنتی که با آن آشنا هستید، به درستی استفاده می‌کنید؟
استفاده از اینترنت یک هنر است. شاید این اغراق باشد اما واقعاً حقیقت دارد. این‌که در جواب هر سؤالی که با «سایتی رو می‌شناسی که…» شروع شود، بی‌دغدغه بگوییم که «بله وجود دارد».
بدون شک یکی از لذت‌بخش‌ترین کارها در اوقات فراغت، جست‌وجو به دنبال معادل‌های مجازی برای کارهای غیرمجازی است. این‌که چگونه به جای خواندن یک کتاب، دنبال نسخه الکترونیکی‌اش بگردم یا آن‌که به جای مراجعه به بانک برای پرداخت یک قبض آن‌را از طریق اینترنت پرداخت کنم، همیشه نقطه شروع خوبی برای وبگردی‌هایم است.
حالا هم می‌خواهم راهی را نشانتان دهم که با استفاده از یک سایت از آخرین وضعیت یک پرواز آگاه شویم. در واقع به جای زنگ زدن به اطلاعات پرواز یا مراجعه به سایت‌های پرشمار خطوط هوایی و چک کردن وضعیت یک پرواز، وضعیت فعلی هواپیما را روی نقشه مشاهده کنیم.


وقتی در برنامه آنلاین «پیگیر پرواز» شماره پرواز و خط هوایی را وارد می‌کنید، هر لحظه می‌توانید از موقعیت هواپیمای مورد نظر روی نقشه گوگل مطلع شوید.
وقتی وارد این سایت شدید، می‌توانید با انتخاب دکمه انتخاب تصادفی، وضعیت یکی از پروازها را که به طور اتفاقی انتخاب شده، ببینید. در صورتی که یک شماره پرواز خاص مد نظرتان است، شماره پرواز و خط هوایی را از فهرست انتخاب کرده و نتیجه را ببینید.
این امکان تنها یکی از امکانات سایت Flight Stats است. در کنار تمام این اطلاعات، سایت ابزار و کدهایی را در اختیارتان می‌گذارد تا بتوانید با درج آن در سایت یا وبلاگتان، اطلاعات متنوعی از فرودگاه‌ها و پرواز را در اختیار بازدیدکنندگانتان قرار دهید. برای مثال می‌توانید متوجه شوید که متوسط تأخیر پروازها در فرودگاه مهرآباد چقدر است. این یک امکان خوب برای سایت آژانس‌های مسافربری و وبلاگ‌هایی است که درباره سفر می‌نویسند.

1 دیدگاه دربارهٔ «تو آسمونا دنبالت می‌گشتم، رو وب پیدات کردم;

  1. سوتی یک روزنامه اصولگرا
    سلام
    این لینک عکسی است که یکی از روزنامه‌های جنوبی (لامرد فارس-در سطح استان پخش می‌شه) برای بزرگ کردن کاندیدای مجلس در کنار حداد عادل در صفحه اول چاپ کرده ولی یه سوتی بزرگ داده (با مونتاژ عکس حداد عادل رو آوردن کنار نماینده مورد نظر اما حداد چند ردیف عقبتر در بین مردم دیده می‌شه ضمناً سر خود نماینده هم گذاشتن روی تن یکی دیگه) به طوری که مجبور شدن تمامی روزنامه‌های پخش شده رو جمع کنن برای متوجه شدن اصل موضوع به سایت یکی از بچه‌های اونجاhttp://www.mohrestan.coo.ir/ مراجعه کنید.
    البته آنچه به جایی نرسد فریاد است.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید