آی رینگ، آی‌رینگ

iRingاین مطلب قرار بود اولین مطلب ستونم در روزنامه طفلکی آریا باشد که قبل از انتشار رسمی پروانه‌اش را لغو کردند. این بود که در چلچراغ چاپش کردم.
آی‌رینگ یک وسیله طراحی‌شده به شکل انگشتر است که مکملی برای آی‌پاد –پلیر مشهور شرکت اپل مکینتاش- محسوب می‌شود.
یکی از معضلات بسیاری از ما که در عصر دیجیتال زندگی می‌کنیم شاید این باشد که با مجموعه متنوعی از ابزار و ادوات الکترونیک سر و کار داریم. کیف‌هایمان پر شده است از انواع ام‌پی‌تری پلیر و شارژر که اغلب سیم‌هایشان به هم می‌پیچد و کلافه‌مان می‌کند. از طرفی حاضر نیستیم آنها را از خود دور کنیم و از طرف دیگر برای ارتباط میانشان نیاز به این داریم که انواع دیگری از مبدل‌های را با خود همراه کنیم.
یکی از بهترین‌های فناوری وجود روش‌های انتقال اطلاعات به شیوه بی‌سیم است که مشهورترین‌شان یعنی «اینفرارد» و «بلوتوث» به گوش اغلب ما آشناتر است. وجود بلوتوث باعث شده تا سیم‌های دست‌وپاگیر فضای کمتری از کیف‌ها را اشغال کنند.
آی‌رینگ هم بر اساس همین فناوری طراحی شده با این تفاوت که در طراحی ظاهری آن چنان سلیقه‌ای به خرج داده‌اند که هر کسی را برای تهیه یکی از آنها وسوسه می‌کند.
شاید بسیاری از شما با آی‌پاد آشنا باشید. وسیله‌‌ای که در کمال ظرافت و کم‌حجمی، مقدار زیادی از فایل‌های صوتی و تصویری را در خود جای می‌دهد. صفحه مدور جلوی آی‌پاد اجازه می‌دهد تا کاربر به راحتی آهنگ‌ها را عقب و جلو کند. پلیرها معمولاً طوری طراحی می‌شوند که آنها را بتوان به راحتی از گردن آویزان کرد یا در مدل‌های دیگر بتوان به بازو بست. در مواقعی که آی‌پادتان زیر لباس قرار گرفته باشد، برای تغییر آهنگ‌ها چه می‌کنید؟


یکی از ابزارهای کمکی می‌تواند همان آی‌رینگ باشد. آی‌رینگ می‌تواند علاوه بر آی‌پاد با آی‌فون –گوشی تلفن همراه مشهور اپل- هم از همین طریق مرتبط شود. نگین این انگشتر چیزی نیست جز نشان شرکت اپل که یک سیب گاززده است. این نگین که با یک چراغ کوچک آبی‌رنگ می‌درخشد، همواره نشان‌دهنده حالت پلیر شماست. در این نشان می‌توانید به وضوح متوجه شوید که دستگاهتان در حالت پخش است یا توقف. شما می‌توانید با چرخش انگشتر دور انگشتتان نگین آن‌را در حالت دلخواه قرار دهید و با لمس نگین دستور مورد نظرتان را اجرا کنید.
برای کم یا زیاد کردن صدا کافی است که اطراف نگین را لمس کنید. سمت راست برای افزایش و سمت چپ برای کاهش صدا در نظر گرفته شده است. در عین حال برای آن‌که از هر برخورد اتفاقی جلوگیری شود، یک قفل هم در این انگشتر تعبیه شده است.
آی‌رینگ پس از هر بار شارژ می‌تواند به مدت دو روز برایتان کار کند. شارژر ظریفی که همراه آی‌رینگ ارائه می‌شود وظیفه حفظ و نگهداری از ضربه خوردن آن‌را هم بر عهده دارد تا در زمانی که از آن استفاده نمی‌کنید، آسیبی به آن نرسد.
آی‌رینگ در دو رنگ سیاه و سفید طراحی شده و طراح آن «ویکتور سوتو» اهل آمریکا است.
برای مشاهده تصاویر بزرگ‌تر این‌جا کلیک کنید.

2 دیدگاه دربارهٔ «آی رینگ، آی‌رینگ;

  1. سلام
    کاش یک مقدار جست‌وجو می‌کردید. این مطلب اصلاً صحت نداره. تمام محصولات اپل باید از طریق این شرکت ارایه بشن. این انگشتر شما اصلاً جایی در سایت اپل نداره. تنها سایتی که شما پیدا کردید یک سایتی هست که معلوم نیست اصلاً چی هست. راستش من برای تحقیق به فروشگاه اپل هم زنگ زدم. نه تنها تو سایتشون همچین چیزی نیست بلکه کسی هم از وجودش خبر نداره. با توجه به این محصول انقلابی که شما معرفی کردید باید کسی غیر از همون یک سایت هم معرفی‌اش می‌کرد. در ضمن این انگشتر رو اصلاً از کجا میشه خرید؟
    من امیدوارم یک اصلاحیه هم اینجا در این مورد نوشته بشه. چون اصلاً همچین چیزی حداقل در حال حاضر در عالم خارجی وجود نداره.
    با احترام
    نیما: لوا جان. کجای مطلب من نوشته شده که این یکی از محصولات اپل هست؟ این یک وسیله طراحی‌شده هست که به عنوان یک وسیله تکمیلی توسط یک کسی که کارش چیزی شبیه طراحی صنعتی خودمون هست، طراحی شده. لینک سایت طراحش هم در متن هست. شبیه این کار رو می‌تونید در لوازم جانبی اتوموبیل‌ها هم ببینید. برای یک ماشین گاهی مدل‌های مختلف چراغ، سپر، کاپوت و لوازم جانبی دیگه تولید می‌شه که به هیچ‌وجه تولید رسمی کارخونه نیست. برای این‌که بدونید چنین وسیله‌ای واقعاً طراحی شده کافیه کلمه iRing رو توی یک موتور جست‌وجو مثل گوگل سرچ کنید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید