کارت شارژ تلفن همراه ایران، پول الکترونیک معاملات غیرقانونی

Iranian Mobile Top-up Cardsیک بار نوشته بودم که بیشتر جاهای اروپا روسپی‌ها طبق قوانین خاصی می‌تونن فعالیت کنن. البته در این تجارت پرسود، فعالیت‌های غیرقانونی زیادی هم وجود داره. یکی از چیزهایی که اون اوایل متعجبم کرده بود، وفور آگهی‌هایی بود که توی کیوسک‌های قرمز تلفن همگانی می‌شد دید. آگهی‌هایی که معمولاً خود روسپی‌ها دور و بر دستگاه تلفن می‌چسبوندن. اما این مقدمه‌چینی برای این بود که به موضوع دیگه‌ای بپردازم. وجود کارت‌های الکترونیک و سهولت تجارت الکترونیک باعث شده که نقل و انتقالات مالی در این مورد هم از همین طریق انجام بشه. اما اتفاقی که ماه‌هاست ذهن من رو مشغول کرده، ابزارهای جایگزینیه که توی ایران جایگزین کارت‌های الکترونیک شده. امروز که بر حسب اتفاق این مطلب رو خوندم، دوباره این موضوع به یادم افتاد. البته در مطلب وبلاگ ام تی، به سوءاستفاده دختران برای گرفتن کارت شارژ ایرانسل مفتی اشاره شده اما من می‌خوام بگم که می‌شه از نگاه دیگه‌ای به ماجرا نگاه کرد. بذارین داستان رو این طوری توضیح بدم.
توی ۳۶۰ و چت‌روم‌ها یک عده دختر هستن که علناً اعلام می‌کنن، حاضرن چت صوتی یا تصویری سکسی داشته باشن به شرطی که شما بری سر کوچه‌تون، یه دونه کارت شارژ ایرانسل، تالیا یا همراه اول بخری، و رمزش رو براشون بخونی. از اونجایی که هر کسی می‌تونه بره یه کارت بخره و برای خرید کارت هم هیچ مشخصاتی ثبت نمی‌شه، بنابراین پسره کارت و می‌خره و رمزش رو به دختره می‌ده. و خب کسی هم نمی‌تونه یقه دختره رو بگیره چون می‌تونه ادعا کنه که خودش خریده.
حالا به قول این دوست وبلاگیمون این شارژها رو این دخترها می‌تونن برای خودشون استفاده کنن. اما من فکر می‌کنم این شارژها می‌تونه زیر قیمت بازار فروخته بشه و تبدیل بشه به پول نقد. در واقع یه جور اعتبار قابل نقد شدن مثل پول الکترونیک. در واقع خلاء پول الکترونیک در ایران داره با اعتبارهای الکترونیکی دیگه پر می‌شه.

12 دیدگاه دربارهٔ «کارت شارژ تلفن همراه ایران، پول الکترونیک معاملات غیرقانونی;

  1. حالا من موندم اینا با این کارت شارژ چیکار می‌کنن؟ مگه چه قدر می‌شه صحبت کرد؟ اصلا ارزشش رو داره؟
    نیما: می‌گم که صحبت نمی‌کنن. کارت شارژ رو با قیمت پایین‌تر می‌فروشن.

    پاسخ
  2. می‌دونی… بعد از خوندن این پست ذهن آدم کمتر می‌ره به سمت پول الکترونیک. فک کنم تقصیر تو باشه وگرنه ذهن آدم که مشکلی نداره، داره؟
    راستی به همه سلام برسون به خصوص به پیکسل. بگو من از علاقه‌منداشم اینجوری بگی می‌شناسه!
    نیما: مخلصیم نیما خان.

    پاسخ
  3. آره جانم یک ذهن خلاق همیشه راهی برای پول در آوردن پیدا می‌کنه. البته اکثراً پسرن. من چند وقت پیش یکی بهم پی ام داد و بعدم وب داد که من رو قانع کنه که دختره. من با یک آی دی دیگه بهش پی ام دادم دقیقاً همون فیلم رو تو وب تکرار کرد. یعنی لازم هم نیست دختر باشی تا کاسب بشی نرم‌افزارهایی هست که کمک می‌کنن پسرا هم از این قافله عقب نمونن. یا تو سیصد و شصت که همه می‌گن اول شارژ بده بعد وب می‌دیم و خب معلومه بعدش وب نمی‌دن چون اگه دخترن حاضر نیستن اگرم پسر باشن که نمی‌ونن وب بدن. این بیشتر از هر چیزی جایگاه اخلاق رو تو جامعه می‌رسونه، یعنی جوونای ما چه دختر چه پسر حاضرن برای یک کارت شارژ پنج هزارتومنی دروغ بگن و دزدی کنن. یک روش دیگه هم یک روبات توی چت‌روم‌های یاهو مسنجره که به همه پی ام میده کارت شارژ بده وب بگیر. فکر کن این روزی به ده‌ها و صدها هزار نفر پی ام می‌ده خب درآمد روزی ده هزار تومن براش کاملاً قابل تصوره.

    پاسخ
  4. البته نمی‌خوام وبلاگ به عنوان یک چیز شخصی با کارت تو بی بی سی قاطی بشه ولی من در مورد یک سری مشکلات ثبت دامین در ایران یک ایمیل فرستادم برای کلیک. خلاصه‌اش اینه که ریسلری که تو ایران دامین‌های من رو ثبت می‌کرد. چند ماه پیش همه دامین‌های من و مشتری‌هام رو صاحب شد. به همین سادگی سایت‌های من با هشت سال سابقه تعطیل شد و تمام ایمیل‌هام رو از دست دادم تمام کسانی هم من براشون سایت طراحی کرده بودم همین طور

    پاسخ
  5. عجب توهم توطئه‌ی شدیدی! خرج اینترنتی رو که مصرف می‌کنند، حساب کردید؟ یا مثلا کلا روزی چند نفر رو می‌تونند فریب بدند و از این کارت شارژها بدست بیارند؟! کلا بنظرتون همچین کاری، خارج از تفریح و یا کلاه‌برداری‌های بچه‌گانه (بخونید دله‌دزدی!)، می‌تونه تجارتی عقلانی باشه؟!
    نیما: اله‌سار عزیز. شما فکر می‌کنین اون اسپمرهایی که با ارسال ایمیل های برنده شدن در لاتاری از مردم پول می‌چاپن، چقدر موفقن؟ من خیلی‌ها رو می‌شناسم که گول خوردن و پول فرستادن به این کلاه‌بردارها یا به قول خودت دله‌دزدهای اینترنتی. حالا بماند که کلی از مردم ما گرفتاری‌ها و گره‌های جنسی دارن و حالا که قراره با هزار تومن کارت یه چشمی از عزا در بیارن، راحت‌تر گول می‌خورن. خرج اینترنت؟ مگه چقدره؟ ای دی اس ال رو خیلی جاها دارن می‌دن ماهی ده هزار تومن.

    پاسخ
  6. مرسی از توجهت منظور من سوء استفاده کلی این به ظاهر دخترها که در ۹۰% مواقع پسر هستند بود.
    و کاملا درست می‌گی من دیدم که کسانی هستند که رمزهای ایرانسل رو به قیمت پایین‌تری دم کیوسک روزنامه‌فروشی‌ها می‌فروشن!

    پاسخ
  7. عجب این خانوم‌های روسپی آی کیوی وافری در زمینه‌ی اقتصاد و این صوبتا دارند! باشد که یاد بگیریم ازشون!!!

    پاسخ
  8. شما کجای کارید مثل اینکه خبر ندارید… پسرها هم در اینترنت کارت شارژ مفتی از دیگران می‌گیرن… با ساختن یه آیدی دخترانه. به خیلی‌ها کلک می‌زنن

    پاسخ
  9. میلیاردها دلار بطور پیوسته توسط اقلیت حزب اللهی از این مردم اخاذی میشه و به کشورهای دیگه میره حالا یه عده فشار خونشون بالا رفته که یه دانشجوی با استعداد شهرستانی که برای خرج دانشگاهش تو تهران مجبور به تن فروشی هست ( مع الاسف) از طریق اینترنت هر از چند گاهی یه شارژ ۱۰۰۰ تا ۵۰۰۰ تومانی از کسی میگیره ؟! انصاف اگر ندارید اقلا تو دلتون نداشته باشید رسانه ایش نکنید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید