Hi, I’m Nima

Hi, I'mاین روزها هر کسی که کمی بیش از حد عادی قاطی اینترنت باشه، توی چند سایت شبکه اجتماعی عضوه و یه وبلاگ داره و غیره و ذلک. این جور شبکه‌ها هم بیش از پیش دارن به هم متصل می‌شن و سعی می‌کنن با تزریق کاربرانشون به هم، در کنار رقابت، همکاری هم داشته باشن و کاربرانشون رو به هم پاس بدن.
اما از اینها گذشته، تعدد این‌طور سایت‌ها باعث می‌شه تا کمی آدم گیج و سردرگم بشه. هر چند با ورود سایت‌هایی مثل فرندفید، تعقیب فعالیت‌های یه نفر در سایت‌های مختلف ‌ساده‌تر شده، اما همچنان نیازی برای یه صفحه که پروفایل یا شناسنامه افراد باشه، وجود داشت. صفحه‌ای که فهرستی از سایت‌ها رو که عضوش هستین بتونین بذارین توش و در عین حال خودش نشانی پیچیده‌ای نداشته باشه. کوتاه باشه و به سادگی قابل حفظ کردن.
سایت سلام من هستم یا Hi I’m همین کار رو انجام می‌ده. هر کسی با عضویت توی این سایت می‌تونه صاحب یه فولدر بشه به نام خودش و اون آدرس رو به عنوان شناسنامه به بقیه بده. شاید بشه گفت یه جور کارت ویزیت شامل وب‌سایت‌های اجتماعی و وبلاگ‌ها و وب‌سایت‌ها که البته کاربردش با لینکد این متفاوته. ممکنه بگین که این کار رو پروفایل گوگل هم انجام می‌ده. درسته؛ اما آدرسش به اندازه این سرراست نیست.
به نظر می‌رسه سایت هنوز در مرحله اولیه طراحیش هست و هنوز به طور کامل کاربرپسند نشده. مثلاً وقتی می‌خواین در بخش نت‌ورک، شبکه‌های اجتماعیتون رو وارد کنین،‌ هنوز ساز و کاری برای درست بودن اکانت‌هایی که وارد می‌کنین، در نظر نگرفتن.
به هر حال من رفتم و اکانت خودم رو گرفتم. به نظرم آدرس بسیار کوتاهی هست و خوب هم به یاد می‌مونه. شما هم برین اسم خودتون رو ثبت کنین تا زودتر نگرفتنش.
پ.ن: از قرار معلوم سایت دیگه‌ای به نام Cardly هم دقیقاً چنین کاری رو انجام می‌ده و از قرار معلوم ترو تمیزتر از سایت Hi I’m هست. این هم اکانت من در کاردلی.

7 دیدگاه دربارهٔ «Hi, I’m Nima;

دیدگاهتان را بنویسید