بالاترین پولی بشود یا نشود؟

Balatarinبالاترین چند وقتیه که امکان ثبت‌نام رو برداشته و البته درگیر مشکلات دیگه‌ای شده که در این پست وبلاگش نوشته شده. رشد سایت بالاترین باعث شده تا نیاز به نیروی تمام‌وقت داشته باشه. اما مشکل همیشگی سایت‌های فارسی همچنان پابرجاست: درآمدزایی. تبلیغات کلیکی در بهترین حالتش متعلق به گوگل و امثالشه که بر خلاف تصور، چندان پولساز نیست. نیاز به کلیک داره و در مورد سایتی که در ایران فیلتره و بسیاری از مردم از توی فید می‌خوننش، کارساز نیست. خیلی از وب‌سایت‌های مشابه خارجی به صورت مستقل تبلیغ می‌گیرن. و البته به خاطر این که قیمت‌های این تبلیغات زیاده، می‌تونن از پس هزینه‌هاشون بربیان. حالا بالاترین نوشته که می‌خواد ثبت‌نام رو پولی کنه و هزینه سالانه بگیره.
من فکر می‌کنم همون‌طور که مشکل وب‌مستر ایرانی درآمدزاییه، مشکل کاربر ایرانی عادت نداشتن به پرداخت پوله. از طرف دیگه عادت به کلیک روی آگهی‌ها هم نداره. در نتیجه آگهی‌دهنده‌ها به آگهی دادن ترغیب نمی‌شن، چون دیده نمی‌شن. بیشتر کاربران فکر می‌کنن که اگه قرار نیست خریدی بکنن، دیگه کلیک لازم نیست. در حالی که هدف از آگهی آنلاین، لزوماً خرید محصول نیست… دیده شدنه!
به هر حال به نظر می‌رسه که بالاترینی‌ها باید یک الگوی جدی برای درآمدزایی پیدا کنن. در درجه اول باید بالاترین از یک کار جانبی به دغدغه اصلی‌شون تبدیل بشه. راهی رو که سایت‌های شبکه اجتماعی دیگه مثل دیگ و دلیشز پیش گرفتن و درآمدزایی کردن، باید دقیقاً مطالعه بشه تا الگوی خاصی هم برای بالاترین پیدا بشه.
راه‌های ابتکاری و موقت هم فایده نداره. باید به صورت جدی فکری برای درآمدزایی دائم این سایت کرد. تصور من اینه که اگه بالاترین پولی بشه، بسیاری از کاربرانش به سرویس‌های مشابه دیگه کوچ خواهند کرد. این رو هم در نظر داشته باشین که کاربران داخل ایران، امکان ارسال پول ندارن و این موضوع باعث می‌شه تا پراکندگی جغرافیایی کاربران نسخه پولی بالاترین، ایران رو شامل نشه. فکر نمی‌کنین این در داغ شدن‌ها و به‌اشتراک گذاشتن‌ها مشکل ایجاد کنه؟


در همین زمینه:
نظرسنجی درباره بالاترین و پولی شدن آن، وبلاگ شیدا
بالاترین: دموکراسی یا پوپولیسم؟ وبلاگ بلوا

5 دیدگاه دربارهٔ «بالاترین پولی بشود یا نشود؟;

  1. اما اصلا بالاترین رو خود ایرانی‌ها توی ایران می‌گردونن یا خارجی‌ها توی خارج… به نظرمن اگه پولی بشه واقعا جای دستت درد نکنش خالیه. می‌دونی چرا؟ چون همین جامعه مجازی بود که اون رو در عرض یک ماه و یا ۱ سال بزرگش کرد. اگه همین بلاگ‌نویس‌ها نبودن اونها هم به جایی نمی‌رسیدن… نمی‌دونم چی بگم. ولی با پولی شدنش موافق نیستم!!!

    پاسخ
  2. من هم موافق پولی شدن نیستم. بچه‌های داخل ایران مثل من با مشکل مواجه می‌شن.
    ولی اگه نظر اکثریت باشه کاریش نمی‌شه کرد.
    مجبوریم کنار بکشیم.

    پاسخ
  3. والله اصلاً با شنیدن این مسئله خوشحال نشدم. می‌تونستند از درآمدی که در حال حاضر از تبلیغات دارند، توی جایی مثل بورس سرمایه‌گذاری کنند و دیگه این دنگ و فنگ‌ها رو راه نیاندازند

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید