چند نکته درباره آگهی‌های گوگل

چند وقتی هست که از سیستم آگهی گوگل استفاده می‌کنم. احتمالاً می‌دونین که شیوه کار به صورت «محل نمایش از شما،‌ آگهی از ما» کار می‌کنه.
چون چند تایی ایمیل داشتم که سؤالاتی در این زمینه پرسیده بودن، بد ندیدم که به بعضی‌هاشون اینجا جواب بدم. چکیده‌شون می‌شه این:
در حال حاضر گوگل به وب‌سایت‌هایی که محتواشون فارسیه، آگهی نمی‌ده. اما اگه شما یک وب‌سایت انگلیسی داشته باشین، می‌تونین توی سیستم گوگل ادسنس عضو بشین و براش آگهی بگیرین. بعد از اون منع قانونی برای استفاده از همون حساب کاربری برای استفاده در وب‌سایت‌های دیگه از جمله سایت یا وبلاگ فارسی‌تون وجود نداره. کاری که من کردم دقیقاً همین بود. بعد از گذاشت کد آگهی گوگل توی وبلاگ فارسی‌تون، خواهید دید که فقط آگهی‌های عمومی گوگل به نمایش میان. برای این‌که آگهی‌های دیگه گوگل از جمله فارسی نمایش داده بشه، کافیه این کد رو بین کدهای گوگلی‌تون اضافه کنین:

google_language = "en";

باقی کار رو خود گوگل انجام می‌ده. می‌تونین آگهی‌ها رو طوری تنظیم کنین، که با توجه به محتوای صفحه شما یا آی‌پی مراجعه‌کننده، آگهی‌هاش رو نشون بده. با این کار احتمال کلیک مخاطب هم روی آگهی‌ها بیشتر خواهد شد.
در عین حال اگه از فیدبرنر برای مدیریت فید یا خبرمایه سایتتون استفاده می‌کنین، می‌تونین این کدهای رو توی فیدتون هم نمایش بدین تا کسایی که وبلاگتون رو از طریق خبرمایه‌خوان‌هایی مثل گوگل‌ریدر می‌خونن، آگهی‌ها رو ببینن.
علاوه بر این عضویت در سامانه آگهی گوگل، نیاز به معرفی یک نشانی محل سکونت معتبر در خارج از ایران داره. این موضوع رو از روش‌های مختلفی از جمله ارسال پیامک به موبایلتون و گرفتن تأیید از خود شماره، ثابت می‌کنن.
از نظر درآمدزایی باید بگم که درآمد بسیار مختصره مگه این که بازدیدکننده‌هاتون سر به فلک بزنن. با توجه به مهم بودن سایت شما از نظر بازدیدکننده و احتمالاً پیج‌رنک، آگهی‌های بهتری در سایتتون نمایش داده می‌شه و کلیک‌ها ارزش بیشتری خواهند داشت.


تا پیش از این من سیستم‌های زیادی رو امتحان کرده بودم. توی دو سال اخیر از آی۳۰تی استفاده می‌کردم و دو بار هم از قرار هر بار ۲۰ هزار تومان پول تبلیغات کلیکی رو به حسابم واریز کردن. متأسفانه از ۲۵ فروردین امسال که تقاضای دریافت طلب جدیدم رو که اون هم ۲۰ هزار تومان بوده، ازشون کردم، تا کنون پاسخی به من داده نشده. به عبارت دیگه این سیستم وطنی هم توزرد از آب در اومده. بنابراین من کدهای مربوط به این شرکت رو از سایتم برداشتم (البته می‌تونین تجربه دیگه‌ای رو هم اینجا بخونین).
در انتها هم فکر می‌کنم هر چه تعداد سایت‌های فارسی برای نمایش آگهی‌ها بیشتر بشه، آگهی‌دهنده‌های فارسی هم به فکر تبلیغ بیشتر روی گوگل می‌افتن و در نهایت بینندگان هم با کالاها و موارد مورد نیازشون بیشتر برخورد می‌کنن. همه اینها به نفع چهار طرف ماجرا یعنی آگهی‌دهنده، نمایش‌دهنده، کلیک‌کننده و البته گوگل خواهد بود.
پ.ن: نکته‌ای که بعداً کشف کردم این بود که اگه در کد بالا زبان انگلیسی en باشه، فونت‌های فارسی ریزن و به راحتی خونده نمی‌شن و چپ‌چین هستن. اما اگه زبان عربی ar رو به جاش بذارین، فونت تاهما و آگهی های متنی راست‌چین خواهند بود و بهتر هم خونده می‌شن.
در همین زمینه:
آگهی‌های متنی از جنس ایرانی

6 دیدگاه دربارهٔ «چند نکته درباره آگهی‌های گوگل;

  1. مطلب خیلی خوبی بود. من هم از همین سیستم وبلاگ انگلیسی فارسی برای اینکه بتونم به وبلاگ فارسیم تبلیغات اضافه کنم، استفاده کردم. ولی هنوز هم خیلی باهاش راحت نیستم. البته که اصلا نمی‌شه به عنوان یک راه کسب درآمد بهش نگاه کرد، هنوز که نه.
    راستی آن قسمت که نوشتید منظورتون google_language = “fa”; نبوده؟ کد را به کجا اضافه کنیم؟
    نیما: نه دقیقاً کدی رو که نوشتم درسته. در بین یکی از خطوطی که گوگل ادز بهتون می‌ده این رو اضافه کنید.

    پاسخ
  2. سلام
    می‌شه در مورد نمایش در feedburner توضیح بدین؟
    نیما: اکانت گوگل ادسنس داشته باشی توی بهش فیدز می‌تونی فدیتهات رو معرفی کنی و آگهی‌ها توی فیدهات هم می‌ره.

    پاسخ
  3. سلام،
    آیا شما کاملا مطمئن هستید که اجازه هست google_language=”en” را به کد گوگل اضافه کرد؟
    چون طبقه قواعد گوگل کد نباید تغییر کنه؟
    شما از گوگل پرسیدید؟ چون خیلی‌ مهم، یهو گوگل بدون اخطار اکانت می‌بنده.
    نیما: من نپرسیدم. اما در قوانین گوگل جایی رو ندیدم که با انتخاب زبان به این صورت، منافاتی داشته باشه.

    پاسخ
  4. سلام
    جدیدا دیده می‌شه از سا‌یت‌های دیگری جهت تبلیغ در سایتتان و کسب درآمد استفاده می‌کنید…
    آیا دلیل آن مشکل گوگل با سایت‌های فارسی و مشکلات از این قبیل است یا درآمد پایین از آگهی‌های گوگل؟؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید