روزنامه کیهان از ماساچوست به‌روز می‌شود!

برادر من چرا وقتی از چیزی اطلاعی نداری، اظهار نظر می‌کنی؟ کارآگاه می‌شی و می‌خوای مچ بگیری؟ نکن برادر من. هم خودت رو ضایع می‌کنی هم رفقات رو.
روزنامه کیهان یک خبر ویژه داره با این تیتر: « اینجا «پلانو» است پیام ما را از تگزاس دریافت می‌کنید!» در این مطلب نوشته شده که

هویت یک وبلاگ متعلق به سازمان جاسوسی آمریکا (سیا) که با نام «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» فعالیت می‌کرد، از سوی یک وبلاگ‌نویس بسیجی افشا شد.

درباره چگونگی این افشاگری بد نیست سری به وبلاگ این بسیجی هشیار بزنیم. از اونجایی که ایشون نوشته:

اگه در ادامه مطلب مشکلی از لحاظ اطلاعات ip و شبکه دیدید حتما به بنده اطلاع بدهید تا رفع اشکال کنم.

خواستم به ایشون یادآوری کنم که کل مطلبش از نظر چک کردن آی‌پی یا شماره شناسایی غلطه. ایشون رفتن آدرس وبلاگ منتسب به رضا مهدوی‌نیا فرزند شهید مصطفی مهدوی‌نیا رو با دستور پینگ بررسی کردن و با به دست آوردن این آی‌پی رسیدن به شهر پلانو در تگزاس ایالات متحده. در نهایت هم به این نتیجه رسیدن که این وبلاگ از اونجا به‌روز می‌شه. خوشبختانه ایشون اعتراف کرده که اطلاعات کاملی از شبکه نداره. به هر حال برای این که یه کمی اطلاعاتشون بالا بره، باید گفت که آی‌پی مورد نظرش، شماره شناسایی یکی از کامپیوترهای سایت وردپرس هست. به عبارت دیگه شما با پینگ کردن یک سایت یا وبلاگ در نهایت می‌تونی به کامپیوتر میزبانش برسی نه کامپیوتری که اون سایت یا وبلاگ ازش به‌روزرسانی می‌شه. اگه این روشی که شما در پیش گرفتی رو برای وبلاگ خودت دنبال کنیم، می‌رسیم به یه جاهایی دور و بر نیویورک. باور نداری وبلاگ خودت رو پینگ کن. البته همین روش برای سایت کیهان جهتی به سوی شهر ماساچوست در آمریکا داره که با تعاریف شما، کیهان تهران هم از آمریکا به‌روز می‌شه که حتماً واقفی چندان خوشایند دوستان کیهانی ما نیست.
به هر حال اصلاً به من مربوط نیست کدوم وبلاگ رو کی نوشته، پول رو کی گرفته، من کیم و اینجا کجاست یا حتی این بچه‌ها رو کی کرده توی کیهان که بدون اطلاع و تحقیق، چیزی بنویسن و بعدش هم آقای گودرزی و آقای شقایقی رو با هم فامیل کنن. من فقط می‌دونم که پینگ وبلاگان جدا و پینگ وبگردان جدا، هر دو یک پینگند اما این کجا و آن کجا.
پ.ن: از قرار معلوم دروغ گفتن مثل خیلی از کارهای دیگه مالیات نداره. دوستمون متن وبلاگش رو عوض کرد و نوشت که از اول هم می‌دونسته که این روش پیدا کردن نویسنده یک وبلاگ نیست و البته درباره جنگ روانی و روش‌های اون توضیح داده و گفته که این کارش یه جور ترفند بوده. آدم به این همه رو و درایت غبطه می‌خوره.


در همین زمینه:
سند خبر کیهان درباره وبلاگ رضا مهدوی‌نیا،‌ وبلاگ امیر

10 دیدگاه دربارهٔ «روزنامه کیهان از ماساچوست به‌روز می‌شود!;

  1. احسنت نیما جان
    ‎اگه دقت کرده باشید کیهان سوتی دیگه‌ای هم داده:
    این وبلاگ که دو ماه پیش در پایگاه Worldpress تاسیس شد
    می‌بینی که نوشته وردلدپرس و نه وردپرس.

    پاسخ
  2. بسم الله. آقای نیما خان عزیز. سلام. ببینم، اینجوری یعنی تابلو نمی‌کنین که واقعاً اگه تاحالا در مورد موضوعی موضع‌گیری نکردین، علتش این بوده که «نمی‌تونستین»؟ چند وقت الان می‌گذره از مطالبی که نوشتم در مورد فحاشی رکیک به خونواده‌ام توسط رفقا جنابعالی و اردلان با STATIC IP مخصوص کادر بی.بی.سی، نه ABUSE بی.بی.سی و نه جنابعالی جوابی چیزی ننوشتین، حالا فوری یه وبلاگ صد در صد گمنام با سابقه‌ی زیر یک هفته! پیدا کردید و جواب دادید؟ مطالب وبلاگ پنج شش ساله‌ی من اگه به گوش شماها تو بی.بی.سی نرسید، چرا پس وبلاگ من موقع ماجرای شهید شوشتری رونمایی می‌شه؟
    نیما: ابوذر عزیز سلام. من درباره مدرکی که این بنده خدا توی وبلاگش نوشته، اینجا نوشتم که چرا راه اشتباهی رو رفته. به هر حال از اونجایی که بهتره حرف بدون سند و مدرک نزد، من هم نمی‌تونم موضع‌گیری‌ای بکنم درباره ادعای تو. اسکرین‌شات‌هایی که تو توی وبلاگت گذاشتی، دقیقاً همون‌قدر قابل استناد هستند که نامه‌های محرمانه‌ای منتشره روی اینترنت درباره گرفتن پول در ازای کتک‌زدن معترضان. من به هیچ کدومش اعتماد نمی‌کنم تا زمانی که عیناً چیزی برام ثابت بشه با مدرک مستدل. از طرفی من صادرکننده هیچ کامنتی در وبلاگ تو نبودم که بخوام پاسخگوش باشم ابوذر جان. شما هم که قانونمند هستی و می‌گی همه چیز باید از راه قانونیش پیگیری بشه. شما از راهش اقدام کردی و شکایت کردی. به نظرم همین راه رو ادامه بده. من هم اگه سیاوش رو دیدم ازش می‌پرسم جریان چی بوده. متأسفانه همکارهام رو زیاد نمی‌بینم چون کلاً محل کارم توی ساختمون بی‌بی‌سی فارسی نیست.

    پاسخ
  3. سلام نیما جان.
    من روزانه وبلاگت رو می‌خونم و آفرین برای مطالب جالبت.
    من افغان هستم و در ایران به دنیا اومدم و بزرگ شدم.
    متاسفانه افکار این بسیجی شباهت زیادی به افکار طالبان داره. اگر جلوی این افکاری که به زور ترویج میشه گرفته نشده ایران تبدیل به کشوری مثل زمان حکومت طالبان می‌شه.
    موفق باشی

    پاسخ
  4. سلام آقای اکبرپور و خسته نباشید.
    واقعا که کار رسانه‌ای حرفه‌ای تو کشور ما نایابه.
    من لینک شما رو برای وبلاگ جنبش سبز علوی سبز نبی گذاشتم و گفتم با توجه به اینکه این مطلب به نوشتشون مربوطه حتما ببیننش. ضمنا به روزنامه کیهان هم میل زدم، لینک شما و مختصری توضیح رو بهشون دادم و یادآوری کردم که حتما باید نادرست بودن خبر رو در همون بخش خبر ویژه به اطلاع مردم برسونن. خیلی امید ندارم که توجه بکنن اما می‌خواستم حتما اتمام حجت بشه.
    موفق باشید

    پاسخ
  5. بسم الله. آقای نیما خان عزیز. اولا: از زمان درج اون مطلب توسط من، شما «هیچ» واکنشی، تاکید می‌کنم، «هیچ» واکنشی نشون ندادی. می‌تونستی اصالت IP رو زیر سئوال ببری و اونوقت این من بودم که حاج مهدی بوترابی رو وسط می‌نداختم تا بگه اون IP واقعا راسته یا نه. بعدشم می‌تونستی فرضیه اسپوفینگ رو بعدش مطرح کنی. اما خب این باعث می‌شه امنیت پهنای باند خودتون انکار بشه و خب اینم بده! ضمنن: من از طریق ابیوز بیش از یک ماهه که پیگیر هستم و البته که چندبارهم پیگیری کردم. شما نمی‌خواد از اردلان پیگیری کنی. شما از ابیوز بی.بی.سی پیگیری کن خیلی اگه می‌خوای پیگیری کنی. بگو چرا ایمیل این پسره رو جواب نمی‌دین! کار به جایی کشیده، به وبلاگ‌های دیگران هم ماجرا کشیده شده! همین کار رو هم با وبلاگ یه عضو دیگه شورای مرکزی مجمع – عکاس مسلمان: شهاب واجدی – انجام دادن با ای پی استاتیک بی.بی.سی رفتن فحش مادر براش نوشتن! شما بگو ببینم، چرا موقعی که ما اون حرف‌ها رو نوشتیم، نیومدی روی مستندات ارائه شده از سوی ما «اعلام شک و تردید» کنی؟ نیما جان. زشته. همین.
    نیما: ابوذر جان. تو یک اشتباه داری. اون هم اینه که فکر می‌کنی من سخنگوی بی‌بی‌سی هستم و این که باید نسبت به همه موارد موضع‌گیری کنم. چرا من باید نسبت به هر چیزی که درباره بی‌بی‌سی گفته می‌شه موضع‌گیری کنم؟ در ضمن در مورد مطلبی که این بالا نوشته شده هم موضع‌گیری نکردم. گفتم این آقا چه اشتباهی کرده. درباره فحش هم باهات موافقم کار زشتیه چه از این ور به اون‌ور و چه برعکس. این هم که گفتم از سیاوش می‌پرسم صرفاً به خاطر این بود که ببینم اون چی می‌گه و به خاطر آشنایی‌ای که با تو دارم. وگرنه بحث ابیوز و درگیری تو با اونها یه مسأله شخصی مربوط به توئه. من اگه بخوام تک‌تک ادعاهایی که درباره بی‌بی‌سی می‌شه رو پیگیری کنم، از کار و زندگی ساقط می‌شم. دقیقاً عین این می‌مونه که همه از تو انتظار داشته باشن درباره هر اتفاقی که ربطی به سازمان متبوع تو داره موضع‌گیری کنی یا پیگیر باشی. عملاً نشدنیه. شما هر وقت از من بی‌احترامی‌ای نسبت به خودت دیدی بیا به من معترض شو. من هم مخلصت هستم، تا آخرش باهات صحبت می‌کنم و بحث.

    پاسخ
  6. بسم الله الرحمن الرحیم
    روی خط شایعه هستم همین شخصی که شما این تحلیل را درباره روش کارم نوشته‌اید. با مطلبی در مورد جنگ سایبری به روز هستم. این پست درباره این موضوع است که وقتی شعبده‌باز برای بیرون کشیدن پرنده از کلاهش دستش را تکان می‌دهد، شما به دستی که تکان نمی‌دهد باید نگاه کنید. اگر مطلب را مطالعه کنید، متوجه می‌شوید که با چه حیله‌ای در این جنگ نرم همه را دور زده‌ام و همه فکر می‌کنند من بدون اطلاع داشتن از شبکه این کار را کرده‌ام.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید