فراخوان نخستین جشنواره فیلم‌های ایرانی در لندن

1st London Iranian Film Festivalقراره که نخستین جشنواره فیلم‌های ایرانی در لندن برگزار بشه. چند روز پیش با دبیر این جشنواره و چند نفر دیگه از دوستان فیلمساز و منتقد و فعال حوزه سینما جایی قرار داشتم و درباره این جشنواره حرف زدیم. اگه همه چیز درست پیش بره این جشنواره می‌تونه خلاء نمایش فیلم‌های خوب ایرانی رو توی لندن پر کنه. شرایط شرکت در جشنواره خیلی سخت نیست. اما هیأت داوران ارزنده‌ای داره. به هر حال فکر کردم شاید بد نباشه یه توضیحات کوتاهی درباره این جشنواره بدم بلکه اگر کسی علاقمند به شرکت دادن فیلم‌هاش بود، باخبر بشه. ضمن این که یک بخش جانبی برای ارائه آثار عکاسی هم وجود داره.
هدف جشنواره
جشنواره فیلم لندن با هدف حمایت از فیلم‌سازان تجربی و حرفه‌ای در توسعه فرهنگ و هنر ایران برگزار می‌شود. شرکت در این جشنواره برای تمامی فیلم‌سازانی که فیلم‌هایشان با شرایط حضور در جشنواره منطبق باشد آزاد و رایگان است.
بخش فیلم
جشنواره فیلم ایرانی لندن در سه بخش برگزار می‌شود:
سینمایی: با مدت زمان بیش از شصت دقیقه
مستند: با مدت زمان کمتر از سه ساعت
فیلم کوتاه: با مدت زمان کمتر از سی دقیقه
مهلت ارسال آثار
پذیرش فیلم‌ها از ششم اوت (پانزدهم مرداد) سال جاری (۲۰۱۰ / ۱۳۸۹) آغاز شده و آخرین مهلت ارسال آثار روز هفده سپتامبر (بیست و ششم شهریور) خواهد بود.


نشانی ارسال آثار

Suite 111,
Cumberland House,
۸۰ Scrubs Lane,
London,
NW10 6RF,
United Kingdom

شرایط حضور
– در صورتی که فیلم به زبان غیرانگلیسی باشد صداگذاری یا زیرنویس انگلیسی از شرایط شرکت در جشنواره است.
– فیلم‌هایی که مطابق استانداردهای پخش در سینما ساخته شده باشند نیز می‌توانند در جشنواره شرکت کنند.
– فیلم‌های تولید شده از ابتدای سال ۲۰۰۰ به بعد حق شرکت در جشنواره را دارند.
– کسب جوایز از سایر جشنواره‌ها مانعی برای شرکت در جشنواره نخواهد بود.
– فیلم‌سازان می‌توانند با بیش از یک فیلم در جشنواره شرکت کنند.
– فیلم‌هایی که با مفاد قانونی پخش در انگلستان مغایر باشد، حق شرکت در جشنواره را نخواهد داشت.
– فیلم‌هایی که فاقد ارزش‌های هنری باشد در جشنواره شرکت داده نخواهد شد.
– سایر شرایط در بخش انگلیسی سایت فستیوال قابل دریافت است.
– فیلم‌های انتخاب‌شده توسط هیأت داوران در سینماهای مرکز لندن به نمایش گذاشته می‌شوند.
بخش عکس
رقابت در این بخش در دو موضوع برگزار می‌شود: سینمای ایران، فرهنگ ایران
متقاضیان شرکت در بخش عکس برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.
نکته مهم: این نوشته فقط برای اطلاع‌رسانی بیشتر بازنشر شده. من اطلاعات بیشتر از این ندارم. بنابراین برای کسب اطلاعات دقیق یا سؤال‌های احتمالی به سایت جشنواره مراجعه کنید.

9 دیدگاه دربارهٔ «فراخوان نخستین جشنواره فیلم‌های ایرانی در لندن;

  1. سلام شاید ربطی به موضوع نداشته باشه اما فیلتر شدنت مبارک خوب شد این هفته تو برنامه vpn رو گذاشتین!!!!!

    پاسخ
  2. سلام. بلکه این خارجی‌ها یه کاری واسه‌مون بکنن. راستی برنامه این هفته کلیک خیلی خوب بود. حال کردم. اون پیرمرده خوب بود مک داشت. پیرمردای ما که همونم ندارن.

    پاسخ
  3. سلام می‌خواستم بگم تو این سایت شما یه نوار ابزاری قرمز رنگ استفاده کردی! می‌خواستم بدونم از کد جاوا استفاده کردی؟؟ (ببخشید ربطی به بحث نداشت)
    نیما: آرش روش کلیک کن می‌ری به سایتش و متوجه می‌شی.

    پاسخ
  4. سلام آقا نیما. من کدا رو درست گذاشتم ولی با اکسپلورر خوب بالا نمیاد! ولی با کروم خیلی راحت میاد! در صورتی که عصیان این مشکل رو نداره! شما به این مشکل بر نخوردی؟
    نیما: آرش واقعاً فکر کردی من صبح تا شب باید به سؤالات ملت جواب بدم؟ عزیزم برو بگرد راهش رو پیدا کن. ای بابا. آخه این سؤال‌ها اصلاً چه ربطی به مطلب من داره؟ هر چیز جایی داره برادر من. اگه سؤالی داری این همه اطلاعات روی اینترنت هست. کلافه شدم از توی توییتر و فیس‌بوک و حالا هم وبلاگ. همه جا سؤال داری. بذار ما یه کم نفس بکشیم برادر من.

    پاسخ
  5. خیلی معذرت می‌خوام!اگه می‌دونستی وضعیت من اینجا جه جوریه! می‌فهمیدی که یه لحظه حرف زدن با تو چقدر برای با ارزشه! بازم معدرت آقا نیمای گل…

    پاسخ
  6. نیما جان در باره‌ی یکی از اشکالات سایت می‌خواستم بگویم!
    قسمت تیتر پست‌ها را اگر ببینی وقتی روشون می‌ریم دارای رنگ پس‌زمینه می‌شن که ترنسپرنت نوشته از بین می‌ره و پس‌زمینه‌ی تیتر رنگی می‌شه! تا اینجا مشکلی نیست ولی من که با کروم کار می‌کنم می‌تونم ببینم که در کروم درست عمل می‌کنه ولی در اکسپلورر پس‌زمینه رنگ سبز لجنی به خودش می‌گیره! یعنی ترنسپرنت نیست! یه نگاه کنی می‌بینی درست میگم!
    این دیگه سوال نبود! :(( 

    پاسخ
  7. “سازمان ملی جوانان با احساس ضرورت به این نیاز که هویت ملی در جوانان ایرانی داخل و خارج از کشور باید بیش از پیش تقویت شود و اتحاد و انسجام لازم میان جوانان ایرانی در عرصه های ملی و بین المللی به وجود آید، در نظر دارد تا جشنواره ملی جوان ایرانی را در بخش جوانان خارج از کشور برگزار نماید تا جوانان ایرانی، فارغ از اینکه در کدام کشور سکونت دارند، با یکدیگر نقاط مشترک فکری، فرهنگی و معنوی را احساس نموده و در نتیجه برای منافعی مشترک تلاش نمایند. در این راستا سازمان ملی جوانان با همکاری نهاد مقام معظم رهبری و وزارت امور خارجه در نظر دارد جوانان ایرانی خارج از کشور را که در عرصه های علمی، فرهنگی، ورزشی، اجتماعی، دینی و سیاسی به موفقیت دست یافته اند شناسایی نموده و به عنوان الگویی برای هم نسلان خود در داخل و خارج کشور مورد تقدیر قرار دهند. http://vije.javananeirani.ir/default.aspx?Culture=fa-IR&page=moarefy
    رژیم اسلامی در صدد است تا با سنگر گرفتن پشت پروژه های ایرانی – اسلامی بظاهر بی طرف (همایش ایرانیان خارج از کشور، مراکز مطالعات ایران شناسی، کنگره های ایرانی –اسلامی، کنسرتهای موسیقی، جشنواره سینمایی، نمایشات فیلم، آتش بازیهای چهارشنبه سوری، جشنهای نوروزی، صدور هنرمندان ( شاعران – زنده و مرده، سینماگران، عکاسان و خوانندگان، تاسیس خانه های ایران و ……) در محیط خارج از کشور رخنه کند و سر رشته اوضاع را بدست گیرد. این سیاستی است که در چند سال گذشته با نامهای متفاوت (بنیادهای خیریه سکولار، بدل سازی اپوزیسیون و …) در پی خنثی سازی مخالفین برانداز خود در پیش گرفته شده است.
    از آنجایی که جمهوری اسلامی، درهای جشنواره های سینمایی غربی را برخود بسته می بیند و چون سابق، نمی تواند حضور چشم گیری در این صحنه ها داشته باشد، بر آن شده است تا جشنواره های پر خرج میان ایرانیان، اروپا و کانادا، راه بیاندازد.
    با همکاری “سازمان ملی جوانان” به رهبری محمود احمدی نژاد و با حمایت “نهاد مقام معظم رهبری، خامنه ای، و وزارت امور خارجه به ریاست متکی”،”جشنواره ملی جوان ایرانی” در بخش “جوانان خارج از کشور”، تحت نام “نخستین جشنواره بین اللملی فیلم های ایرانی در لندن” برگزار خواهد شد.
    این “جشنواره” از “فعالیتهای سیاسی – فرهنگی” و یک کپی از سینمای بدلی جمهوری اسلامی است که در هماهنگی با “دومین جشنواره بین اللملی فیلم های ایرانی”، با مدیریت شاهرخ بحرالعلومی در “پرشیا فیلم”، در ریچموند هیل کانادا، میباشد.
    این “جشنواره” قرار است، از سویی، همایش رشد “الهی” سینمای ایران را به ایرانیان تبعیدی و مهاجرین معرفی کند و چشم ایرانیان تبعیدی را به سراب هنری رژیم اسلامی خیره کند و سرپوشی بر کشتار جوانان در سی و یکسال، بخصوص “هولوکاست اسلامی دهه ۶۰″، کشتار ۶۷، سرکوبها و اعدامها یکسال گذشته باشد. با این امید که ایرانیان را به فراموشی فرهنگی دچارکند.
    از سوی دیگر، این “جشنواره” از جمله “همایشاتی است که در خارج از کشور برای سربازگیری هنرمندان و فارغ التحصیلان دانشگاهی، چون “محمود یادگاری از دانشگاه رایرسون (تورنتو، کانادا) و مسئول خرید جمهوری اسلامی، و همچنین جذب و افزایش کارچاق کننان (لابی های) فرهنگی رژیم اسلامی باشد.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید