عکس‌های ۳۶۰ درجه از ایران

این روزها خیلی از سایت ۳۶۰ شهر، صحبت می‌شه. بزرگ‌ترین تصویر پانورامای دنیا رو در حال حاضر می‌تونید در این سایت ببینید. یک تصویر ۳۶۰ با قابلیت درشتنمایی عجیب از شهر لندن. چندی پیش هم بزرگ‌ترین عکس گرفته‌شده در فضای بسته رو همین سایت منتشر کرد (نوشته علیرضا مجیدی در این باره رو بخوانید).

اما از همه اینها جالب‌تر برای من، عکس‌های مربوط به ایرانه. اگه در جعبه جست‌وجو ایران رو وارد کنید، به اینجا می‌رسید. توی دایره‌های سبز روی نقشه اعدادی نوشته شده که تعداد سراسرنماها یا عکس‌های پانورامای موجود در اون شهر رو نشون می‌ده. بیشترین تصاویر مربوط به تهران و بعد اصفهانه و البته اصفهان هشتمین محل محبوب در کل سایته. روی هر کدوم از این نقاط سبز کلیک کنید، فهرستی از سراسرنماهای اونجا رو در ستون چپ صفحه می‌بینید و می تونید انتخابشون کنید.

یکی از آخرین عکس‌های اضافه‌شده به این سایت که تولید سایت تهران ۲۴ هست، مربوطه به میدان تجریش در نوروز. بسیار دیدنی و جالب. روی ماوس کلیک کنید و در همون حال اون رو به چپ و راست و بالا و پایین حرکت بدید تا عکس ۳۶۰ رو ببینید.

 

یکی دیگه از عکس‌های معروف این سایت، رأی من کجاست مربوط به میدان فردوسی و جریانات پس از انتخابات ریاست جمهوری ایرانه. یکی دیگه از تصاویر پیشنهادی، سیزده بدر در کنار بزرگراه هنگام هست.

اما سراسرنمای محبوب من کاخ گلستان هست. روی فلش‌هایی که در جای جای تصویر می‌بینید کلیک کنید تا به تصاویر ۳۶۰ درجه دیگه از داخل و محوطه کاخ برسید.

1 دیدگاه دربارهٔ «عکس‌های ۳۶۰ درجه از ایران;

  1. سلام.
    تشکر از عکس‌های قشنگتون. دوست دارم درباره این تکنیک بیشتر بدونم. بخصوص اینکه این دوربین پایه‌اش سایه هم ندارد.
    ممنون می‌شم کمکم کنید

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید