بررسی بازی ایرانی درتی باگز

حشرات کثیف یا Dirty Bugs یه بازی ایرانی برای آیفون و آی‌پاد و آی‌پده که تازگی روی اپ استور قرار گرفته. نویسنده میهمان امروز یعنی فرزاد خلیفه این بازی رو روی آی‌پاد تاچ ۴.۲.۱ آزمایش کرده و نظراتش رو برام فرستاده. من هم این بازی رو روی آیفون ۴ نصب و بازی کردن. قبل از هر چیز نقد این بازی رو از فرزاد بخونید و بعدش هم نظر من رو.

آینده از آن اپلیکیشن است ولی نه اینطوری

نویسنده میهمان: فرزاد خلیفه

کند، افتضاح، ناامیدکننده، خوش رنگ و لعاب، بدون ایده و البته سرشار از باگ. درتی باگز اولین بازی ایرانی برای آی‌اواس، چنین ویژگی‌هایی دارد! درتی باگز از ۳۰ اوت ۲۰۱۱ برای دانلود رایگان در آیتونز قرار گرفت و خب حقیقتاً برام جالب بود که آزمایشش کنم. به خودم گفتم خیلی خوبه که ایرانی‌ها هم دست به کار شدند و محصولشون رو عرضه کردند ولی راستش خیلی خیلی زود ناامید شدم.

درتی باگز به شدت کند اجرا می‌شه و بدتر از اون اینه که در موارد بسیاری حتی به فرمان‌های کاربر عکس‌العمل درست نشون نمی‌ده و واقعاً اعصاب‌خوردکن و آزاردهنده است. ایده بازی به طور کامل از روی بازی موفق نینجا فروت پیاده‌سازی شده و حقیقتاً نوآوری خاص و قابل توجهی توش دیده نمی‌شه و فکر نکنم حتی ساده‌ترین انتظارات یک کاربر رو هم برآورده کنه. حتی دوست ندارم که بتونن مشکلات بازی رو رفع کنن. چون چیزی که در بهترین حالت از این بازی دست کاربر رو می‌گیره یه کپی از نینجا فرویته که به جای میوه باید حشره‌ها رو لت و پار کنه!

اما چون قراره منصفانه به این بازی نگاه کنم باید بگم تصویرسازی‌های خوب و قابل قبولی داره و شخصیت‌پردازی هم تا اندازه‌ای چشمگیره. دست‌اندرکارنش سعی کردند از اول با همه چیز جز خود بازی، حرفه‌ای رفتار کنن. سایت رسمی و صفحه هواداران در فیس‌بوک ایجاد کردند و جامعه هدفشون رو فراتر از ایرانی‌ها در نظر گرفتند. ولی بعید می‌دونم نتیجه در نهایت حتی برای خودشون هم راضی‌کننده باشه. دست آخر هم اینکه امیدوارم تلاش‌های بیشتری برای تولید اپلیکیشن در داخل کشور اتفاق بیفته چرا که آینده از آن اپلیکیشن است ولی نه اینطوری!

 

 

بازی روی آیفون ۴

حدس می‌زنم شاکی بودن فرزاد به خاطر اینه که با آی‌پاد تاچ بازی کرده. من روی آیفون با این بازی هیچ مشکلی نداشتم. با این که اهل بازی فروت نینحا هم نبودم، اما بعد از این که این اپلیکیشن رو فرزاد بهم معرفی کرد و نصبش کردم، مشکلی نداشتم و فرداش هم به خودم اومدم و دیدم که توی مترو دارم باهاش بازی می‌کنم.

به هر حال به نظرم فوگی‌استودیو و توسعه‌دهندگان این بازی یعنی آقایان فرزاد تسلیمی، علی عباس‌نیا، امید خلیفی و صادق مولایی در مجموع بازی قابل قبولی رو ارائه دادند. همون طور که فرزاد نوشته، نمی‌شه شباهت این بازی و نینجا فروت رو انکار کرد. امیدوارم در بازی‌های بعدی، این گروه ایده‌های نویی به کار ببرند.

2 دیدگاه دربارهٔ «بررسی بازی ایرانی درتی باگز;

  1. آقا اگه بازی Fruit Ninja رو دیده باشید همینه با این تفاوت که
    – به جای باگ میوه هس
    – میوه‌ها از پایین می‌آن
    – رنگش و آیتم‌هاش هم فرق داره.
    خب این شده ایده، این شد بازی یا دزدی؟
    منبع

    پاسخ
  2. منم این بازی رو روی آیفون ۴sام نصب کردم و بازی کردم. خیلی سریع هستش و اصلنم کند نیستش. من که خیلی دوسش دارم و یه جورایی عاشق این بازی شدم! واقعا دستشون درد نکنه و امیدوارم که این گروه در آینده هم بازی‌های جذاب دیگه‌ای تولید کنند.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید