همخرید؛ خرید گروهی، تخفیف گروهی

رپرتاژ آگهی

این روزها خیلی از وبلاگ‌ها درباره سایت‌های خرید یا تخفیف گروهی حرف می‌زنند. من اولین بار این موضوع رو توی وبلاگ سلمان خوندم. بعدش هم چند تایی از این سایت‌ها رو بررسی کردم. شیوه کار همه‌شون تقریباً مشابه هم هست. اما قبل از هر چیزی بذارید ببینیم جریان این خرید گروهی چیه.

فرض کنید که شما می‌خواهید یه نوشابه بخرید که قیمتش هست ۵۰۰ تومان. حالا اگه بخواهید شش تا نوشابه بخرید، ممکنه قیمت هر نوشابه ۴۸۰ تومان تموم بشه. علتش هم اینه که این طوری سرمایه فروشنده کمتر می‌خوابه، سود کمتری برمی‌داره و شما هم ارزون‌تر خرید می‌کنید. حالا اگه شما با پنج تا از دوستاتون تصمیم به خرید نوشابه بگیرید و هر کدوم هم شش تا بخرید، ممکنه قیمت خرید هر نوشابه به ۴۵۰ تومان هم برسه. خب این طوری همه خوشحال می‌شن.

به این کار می‌گن خرید گروهی که نهایتاً منجر به تخفیف گروهی می‌شه که البته چیز تازه‌ای هم نیست. برای مثال شرکت‌های بیمه برای گروهی از پزشکان که از خدماتشون استفاده کنن ۲۵٪ تخفیف در نظر می‌گیرند. حالا هم با گسترش شبکه‌های مجازی و دوست‌های اینترنتی که هر جای دنیا پراکنده هستند، می‌شه همین کار رو انجام داد. رد اولین وب‌سایت‌های خرید گروهی رو می‌شه توی کشور چین پیدا کرد. جایی که یک گروه از مردم می‌تونستن با خرید گروهی یک جنس، تخفیف خوبی بگیرند. ایده سایت‌های تخفیف گروهی مثل همخرید همینه. حالا بریم و این سایت رو بررسی کنیم.

قبل از هر چیز درباره طراحی سایت صحبت می‌کنم. طراحی سایت در یک کلام بانمکه. درسته که کمی کودکانه به نظر می‌رسه اما این نوع طراحی در سال‌های اخیر خیلی استفاده می‌شه. این طراحی در کنار متن خودمونی باعث می‌شه که مخاطب سایت که در اینجا مشتری نامیده می‌شه، احساس راحتی و در نهایت اعتماد بیشتری بکنه. راهنمای استفاده از سایت و چگونگی کار با اون در این صفحه به صورت اینفوگرافیک ارائه شده که کاملاً مفهومه.

تقریباً هر روز یک پیشنهاد برای خرید گروهی در همخرید ارائه می‌شه. برای مثال اگه آگهی تخفیف مربوط به رستوران باشه، شرایط تخفیف، همراهش ضمیمه شده و این که این تخفیف مربوط به همه منو می‌شه یا بخشی از اون. به علاوه نوع غذاهایی که سرو می‌شه و اطلاعات محل از قبیل نشونی و تلفن و نقشه در اون موجوده.

شما می‌تونید در سایت نام‌نویسی کنید و هر روز پیشنهادها رو با ایمیل دریافت کنید. در عین حال از فیس‌بوک و توییتر همخرید هم امکان دنبال کردن این آگهی‌ها هست. گروه همخرید وبلاگ هم می‌نویسند که به نظرم صرفاً اخبار شرکت در یک قالب رسمی نیست و خودمونیه.

اما بریم و ببینیم این سایت چه کاستی‌ها یا اشکالانی داره. امروز که این نوشته منتشر می‌شه، لینک بزرگ‌نمایی نقشه که زیر هر آگهی هست، می‌ره به جایی در ایالت کانزاس آمریکا! بعضی از بخش‌های سایت مثل قوانین استفاده و حریم شخصی کاربران هنوز تکمیل نشده. بخش سؤالات متداول هم به پرسش‌ها بسیار کوتاه پاسخ داده و فقط پیشنهاد داده باهاشون تماس بگیریم. دریافت فایل پی‌دی‌اف «همخرید چیست» ممکن نیست و در حال حاضر پیام خطا می‌ده.

پیشنهاد من به همخرید اینه که در اولین فرصت این بخش‌ها رو تکمیل کنند. ایجاد یک بخش رسانه‌ها به نظرم ضروریه برای این که مردم بتونن توش انعکاس فعالیت‌ها و معرفی همخرید رو بخونن و بیشتر بهش اعتماد کنند. در عین حال اگه کمی به سایت حالت شبکه اجتماعی داده بشه شاید بد نباشه. به هر حال هر خرید توسط یک شبکه از دوستان صورت می‌گیره و این می‌تونه بارها توسط همون گروه انجام بشه. نوشتن اپلیکیشنی که توی فیس‌بوک هم کار بکنه بد نیست. برای این کار بهتره حتی ورود به سایت با شناسه فیس‌بوک هم امکان‌پذیر باشه. اپلیکیشن‌هایی هم برای گوشی‌ها هوشمند مثل آیفون و گوشی‌های ویندوز فون و ادروید لازمه که حتی بتونه بر اساس موقعیت جغرافیای هر فرد، پشنهادها رو توصیه کنه یا حتی افرادی رو که با هم آشنا نیستند و برای مثال در اون لحظه در میدون ونک هستند به خرید گروهی از فروشگاهی که همون دور و بر هست، تشویق کنه.

نکته نهایی این که همخرید یک نماد داره. دخترک همخرید نماد این سایته که توسط مارکوس واد فلاتن Markus Vad Flaaten طراحی شده.

9 دیدگاه دربارهٔ «همخرید؛ خرید گروهی، تخفیف گروهی;

  1. خواستم به اطلاعتون برسونم یکی دیگه از وبسایت‌هایی که روی خرید گروهی کار می‌کنه تخفیف‌یاب هست.

    تخفیف‌یاب هر روز نه تنها یک سرویس جدید از یک فروشگاه جدید را به شما معرفی می‌کند، بلکه تخفیف‌هایی تا ۹۰ درصد بر روی همان سرویس‌ها به شما پیشنهاد می‌دهد، تا لذت تجربه یک فعالیت جدید را برای شما از همیشه ارزان‌تر کند.‏ هدف تخفیف‌یاب این است که هر روز شما را به ماجراجویی جدید دعوت کند، به صرف وعده‌ای غذای استثنایی در رستورانی لوکس، به گپی دوستانه در کافی‌شاپی دنج، به آرامش مسافرتی هیجان‌انگیز، به لذت خریدی ارزان و تفریحی گروهی. ما معتقدیم شلوغی شهرهای ما و هزینه‌های زندگی روزمره باعث شده که نقاط بسیاری از شهر خودمان برایمان ناشناخته و یا دست‌نیافتنی باقی بماند، هدف ما معرفی تازه‌های شهرمان به شماست با ارزان‌ترین قیمت.‏ تخفیف گروهی رو با ما تجربه کنید.

    پاسخ
    • دوست عزیز جالبه اما مدت‌هاست که ما از تخفیف‌یاب شما چیزی ندیدیم. خودتون رو با سایت‌های بزرگ مقایسه نکنید. باز آفجی رو بگید یه چیزی

    • آقا این سایتی که شما زیر پرچمش رفتی که جز گرفتن آدرس ایمیل کار دیگه‌ای تا الان نکرده. لطفاْ زمانی که بالا اومد این سایت رو هم در رده سایت‌های خرید گروهی نام ببر.

    • آقای بهنام…
      شما با نام خودتان یعنی همین بهنام و با نام‌های دیگر یعنی بهادر و نازنین هم پیام گذاشتید. نکته اول این است که این مطلب یک رپرتاژ آگهی است. دوم این که وقتی شما با اسامی مختلف و با یک ایمیل و یک آی‌پی به تخریب یک سایت می‌پردازید، جز قصد تخریب چه هدف دیگری می‌توانید داشته باشید؟
      لطفاً این روند را متوقف کنید. رقابت و نقد سالم، مفیدتر است.

    • ممنون نیما جان.
      تخفیف‌های تخفیف‌یاب که مشخصه. می‌تونین به وب‌سایتمون سر بزنید و ببینین.
      بحث تخریب هم واقعاً قشنگ نیست! به جای این کارها بیاین با هم در عین رفاقت رقابت داشته باشیم.

  2. دخترک همخرید روخیلی دوست دارم و این که پیشنهادهاشون خاص و فکرشده انتخاب شدن و فقط رو یه منطقه خاص تو تهران کار نمی‌کنن و بعضی جاهای خوب رو که شاید کمتر کسی می‌شناسه معرفی می‌کنن 🙂

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید