چگونه یک تلفن همراه دچار فیشینگ می‌شود؟

فیشینگ یا سرقت آنلاین در عمل به صورت کپی دقیق رابط گرافیکی یک وب‌گاه معتبر مانند بانک‌های آنلاین انجام می‌شود. ابتدا کاربر از طریق ایمیل و یا آگهی‌های تبلیغاتی سایت‌های دیگر، به این صفحه قلابی راهنمایی می‌شود. سپس از کاربر درخواست می‌شود تا اطلاعاتی را که می‌تواند مانند اطلاعات کارت اعتباری مهم و حساس باشد، آنجا وارد کند.

در صورت گمراه شدن کاربر و وارد کردن اطلاعات خود، فیشرها به اطلاعات شخص دسترسی می‌یابند. از جمله سایت‌های هدف این کار می‌توان سایت‌های eBay، PayPal، و بانک‌های آنلاین را نام برد. (متن کامل در ویکی‌پدیا)

شخصاً با این صفحات بارها برخورد کرده‌ام. بسیاری از فرستندگان این صفحات، با روش‌های مهندسی اجتماعی سعی دارند تا قربانیان خود را به دام بیندازند. برای مثال اگر شما به موسیقی علاقمند باشید، ممکن است ایمیلی دریافت کنید که شما را به سایت جعلی شبیه به آیتیونز هدایت کند که پیشنهاد خرید آخرین آلبوم خواننده محبوبتان را به نصف قیمت می‌دهد. با این روش شما ممکن است گذرواژه خود را به راحتی لو بدهید.

اما این روزها گوشی‌های هوشمند هدف بزرگی برای حملات فیشینگ هستند. اینفوگرافیک زیر اطلاعات زیادی در این مورد ارائه می‌دهد که کاری است از سایت ویژوالی که توسط سایت اینفوگرافیک به طور اختصاصی برای عصیان به فارسی برگردانده شده است. برای مشاهده در اندازه بزرگ‌تر روی عکس کلیک کنید.

دیدگاهتان را بنویسید