دونیت، سایتی برای گردآوری کمک‌های مالی

شاید خیلی از شما سایت کیک‌استارتر را بشناسید.
ایده پیرامون این سایت این بوده که هر کسی بتواند یک کارزار برای راه‌اندازی پروژه خود که نیاز به کمک مالی دارد، تشکیل دهد. به چنین روشی اصطلاحا Crowdfunding یا گردآوری کمک‌های مالی همگانی گفته می‌شود.
اما چنین اتفاقی به هزار و یک دلیل از جمله تحریم‌های بین‌المللی از راه این سایت برای ایرانیان ممکن نیست. برای همین سامانه‌های مشابهی راه‌اندازی شده است.
یکی از این سایت‌های فعال در ایران سایت دونیت است.
دونیت ادعا می‌کند که اولین و فعلا تنها وب‌سایتی است که در “وب فارسی” بطور رسمی و تخصصی به “دونیشن” و جذب آن پرداخته است. در واقع دونیت ابزاری است برای قدردانی از افرادی که برای ما سودمندند و یا از نگاهی دیگر حمایت از افرادی که به پشتیبانی ما نیاز دارند.
افرادی که از طریق دونیت، حمایت جذب می‌کنند، الزاماً نمی‌بایست از دیدگاه مالی در شرایط تنگدستی باشند. چرا که هر کسی با توجه به منفعت و سودی که به اطرافیان خود می‌رساند و یا با توجه به استعداد و توانایی خود می‌تواند از حمایت‌های داوطلبانه مخاطبان خود بهره‌مند شود.
با توجه به آنچه گفته شد می‌توان اینگونه نتیجه‌گیری کرد که دونیت، یک سرویس‌دهنده است که ابزار لازم را در اختیار کاربران خود می‌گذارد تا بتوانند با استفاده از آن، حمایت مالی و معنوی از مخاطبان دریافت کنند.
البته دونیت به روش‌های دیگری نیز از کاربران خود حمایت می‌کند که از جمله آنها می‌توان به فروش محصولات کاربران خود در فروشگاه دونیت، اطلاع‌رسانی و حمایت از برنامه‌های مختلف فرهنگی و هنری، راه‌اندازی بازارچه‌های خیریه و… اشاره کرد.
تعدادی از کارزارها و کمپین‌های فعلی که منتظر حمایت و جمع‌آوری کمک هستند را می‌توانید از اینجا بیابید.

2 دیدگاه دربارهٔ «دونیت، سایتی برای گردآوری کمک‌های مالی;

  1. بنظر من این وبسایت نیت درستی نداره. چون کمپین کسانی برای دریافت وجه فعال میشه که از نزدیکان گردانندگان اون سایت هستن.
    اینو میشه از دوستان نزدیک اونا فهمید.

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید