سایتهای اشتراک لینک و مثبت و منفی دادن به مطالب و پیوندهایی که در این سایتها به اشتراک گذاشته میشن، دیگه پدیدهای نو به حساب نمیان. بعد از بالاترین به مرور وبسایتهای مشابه هم پیدا شدند. از بالاترین و دنباله تا آزادگی و افسران میشه گفت که بیشتر این سایتها همه نوع مطلبی رو زیر پوشش داشتند.
اما حالا سایت لینکپد قصد داره فارغ از مسائل سیاسی به موضوعات دیگه بپردازه. بنیانگزاران این سایت خودشون میگن سایتهایی که ذکرشون رفت، راه سختی را برای فرهنگ سازی در استفاده از این ابزار طی کردند اما در نهایت تبدیل شدند به ابزاری سیاسی و گاهی هم جریانهای داخلی که موجب مسدود شدنشون شد.
از قرار معلوم لینکپد میخواد بیشتر در حوزههای دیگه کار کنه و محتویات غیرسیاسی رو با دستهبندیهای ریزتر به رأی بذاره.
سایت از نظر بصری و گرافیک خوب طراحی شده و فقط مبتنی بر آرای مثبته. بنابراین مثل بالاترین نیست که بشه رأی منفی هم منظور کرد. بررسی پیوندهای صفحه «محبوبترین» نشون میده که پیوندها با آرای کم داغ میشن و به این صفحه میان. معناش اینه که سایت هنوز کاربر فعال زیادی نداره یا این که با داغ شدن زود به زود لینکها، این صفحه زود بهروز میشه که تصور میکنم حدس اول درستتر باشه.
لینکپد یک ردهبندی هم برای کاربرانش داره و اونها رو بر اساس فعالیتشون دستهبندی میکنه و بهشون درجه پرفسور، استاد و… میده. تجربه نشون داده مدالهای و عناوین مجازی میتونن مشوق خوبی برای افزایش فعالیت سایت باشند.
بدون دیدگاه! نخستین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد.