آگهی متنی نوع دیگری از تبلیغات بر روی وب است که به نسبت آگهی تصویری یا بنرها، سادهتر و کمخرجتر هستند.
آگهی متنی چه ویژگیهایی دارد؟
آگهی متنی به نسبت انواع تبلیغات دیگر برای صفحات وب مناسبترند. بازدیدکنندگان، تنها یک کادر کوچک میبینند که شامل توضیحاتی کم، به همراه لینک مربوط به آگهی شماست. چیزی شبیه آگهیهای کناری همین صفحه.
تفاوت آگهی متنی با انواع دیگر در چیست؟
آگهی متنی تمام فواید انواع دیگر تبلیغات آنلاین را فراهم میسازد بدون آنکه نقاط ضعف آنها را شامل شود. روشهای بسیار زیادی موجود است تا توجه کاربران را به تبلیغات آنلاین بوسیله تکرار بیش از حد جلب نمایند که از انواع آن میتوان به تبلیغات Pop-up، Pop-under و تمام صفحه اشاره کرد. اینها تنها مثالهایی از انواع تبلیغاتی هستند که کاربران مشاهده مینمایند. در عین حال شرکتهای زیادی هم برنامههایی نوشتهاند تا جلوی این نوع تبلیغات را که بعضا باعث مزاحمت کاربران است، بگیرند و آنها را به اصطلاح بلاک کنند. تبلیغات متنی در مقایسه با انواع دیگر آگهیها، کوچک، مؤثر و بسیار مهمتر و مؤدبانهتر هستند. از طرف دیگر نمیتوان آنها را توسط نرمافزارهای فیلترینگ بلاک کرده و از دور خارج نمود.
در حال حاضر این نوع تبلیغ بر روی وب روز به روز از محبوبیت بیشتری برخوردار میشود. سادگی کار با سیستمهای مدیریتی آن، ارزانی قیمت تمام شده برای آگهیدهندگان از ویژگیهایی است که آن را کاربردیتر و محبوبتر ساخته است. ضمن اینکه این نوع از آگهیها به خاطر متنی بودنشان کنجکاوی بیشتری را از بازدیدکنندگان برمیانگیزد و در نتیجه کلیکهای بیشتری را جذب میکند. همگی میدانیم که پهنای باند برای صاحبان سایتها چقدر ارزشمند است. تبلیغات متنی به دلیل خصوصیت متنی بودن (و بهتر بگویم گرافیکی نبودن)، پهنای باند بسیار کمی را استفاده کرده و در نتیجه استفاده از آن برای وبمسترها نیز باصرفهتر است.
آگهیهای متنی امروزه محبوب بسیاری از موتورهای جستجو بوده و یکی از منابع کسب درآمد آنها محسوب میشوند. کاری که موتورهای جستجو با وارد کردن الگوریتمهای مناسب در نمایش تبلیغاتشان، آنها را کارآمدتر کرده و با هوشمندانه کردن نمایش بر اساس حوزه جغرافیایی بازدیدکننده و کلمات کلیدی جستجو درصد کلیک روی آنها را افزایش میدهند. نمونه بارز این نوع تبلیغ در موتورهای جستجو را مسلما در موتور جستجوی گوگل دیدهاید.
البته از این مهم نیز نباید گذشت که وضعیت تبلیغات در سایتهای ایرانی بخاطر نبود زیرساختهای تجارت الکترونیکی بسیار ضعیف است و صاحبان سایت (حتی سایتهای پربیننده) هنوز نتوانستهاند از این راه کسب درآمد کرده و یا حتی هزینههای سایت خود را تامین نمایند، لیکن با ورود ناگزیر (و البته کند) اینترنت فارسی به این وادی آگهیهای متنی را به هیچوجه نباید از نظر دور داشت.
بیشتر در این زمینه:
۱- Google AdSense
۲- Advertising terminology on the Internet
10 دیدگاه
بخش دیدگاه بسته است.
سلام
مطلب جالبی بود
ای کاش یکی پیدا یک چیز خوب برای وب سایت های فارسی بنویسه.خیلی از این سیستم های تبلیغ گرافیکی ایرانی اصلا حال نمی دهند.نقطه
سلام .. اتفاقاَ مشابه این مطلب رو من برای چند تا از سرویس دهنده های تبلیغات ارسال کردم اما ظاهراَ هیچ کدم علاقه مند به استفاده از تبلیغات متنی نیستند ! شما سرویس ایرانی با این خصوصیت سراغ دارید ؟!
مطلب خوب و بهدرد بخوریست. ولی خوب همونطور که گفتی مشکل تبلیغات آنلاین در ایران از جای دیگهآب میخوره.
http://blog.zoheir.net/archives/linkdooni/2003_12.php#001989
ویژگیهای آگهی متنی یا TextAds…
سلام
یه لطفی کنید به این وبلاگ های پایین شهر هم سری بزنید
خوشحال میشم از شما کامنتی در وبلاگ ببینم
پس منتظرم
خدانگهدار
salam
man ye kare khandeh dar kardam va raftam KANDIDAYE MAJLES shodam!!!!!
chon az nazare siyasi kareh i nistam omid daram ke rad salahiyat nasham!!!!
chon az janebe hich goroh va sazmani hemayat nemisham ehtiyaj be idea haye jadid va kam kharj daram.
ehtiyaj be idea haye toops va bahal daram.
BE MAN RAY BEDIN 🙂
عکسای قشنگ اینجارو ازدست ندین.woow
artphotogallery.persianblog.com
سلام. دنبال جزوه ها هستم.
با درود. خسته نباشید. یک نکته: فرهنگستان زبان فارسی برای پاپ آپ واژه بالاپر و برای پاپ آندر واژه آگهی پس نما را تصویب کرده. چه خوب میشود شما هم در اینجا از این واژه ها بهره بگیرید. پاینده باشید.