شما هر روز به سایتهای مختلفی سر میزنید و برای مثال اخبار میخوانید، ایمیلهاتان را چک میکنید و از این جور کارها. حالا چه میشد اگر میتوانستید برای خودتان یک صفحه طراحی کنید و عناوین سایتهای خبری، خلاصهای از میلباکس، آب و هوا، آخرین عکسهای آلبوم مورد علاقهتان، آخرین نوسانات در بورس و… را در آن بچنید؟ خب مسلماً خیلی خوب میشد.
گوگل چیزی شبیه به این کار را در Google Personalized قبلاً تدارک دیده و عده زیادی از آن استفاده میکنند یا ماژولهایی برایش مینوسند کما این که من قبلاً یک ماژول را که عناوین اخبار پارسیک را در صفحه شخصی گوگل نمایش میداد، نوشتم و دوستان دیگر هم ماژولهای دیگری برای اضافه کردن به صفحه شخصی گوگل تولید کردند.
امروز سایت دیگری پیدا کردم که از این خاصت به نحو بهتر و گستردهتری استفاده میکند. شما با ثبتنام در این سایت میتوانید همه چیز را به دلخواه خود تغییر دهید. همه چیز از عنوان صفحه تا اضافه کردن ماژولها، برچسبها و تبها.
این سایت که بر اساس وب ۲ بنا شده است، Netvibes نام دارد. قبل از این که در این سایت عضو شوید، با منوها و پنجرههایش بازی کنید، روی عناوین منوها و سایت کلیک کرده و آنها را ویرایش کنید تا برای عضویت در این سایت ترغیب شوید.
با نتویبز، شما به راحتی میتوانید صفحه خود را با فیدهای RSS/Atom، ایمیلهای جیمیلتان، آب و هوای شهر دلخواه خود، یادداشتها و جعبه جستوجو تحت وب که شامل گوگل، یاهو، ام اس ان و ویکیپدیا است پُر کنید. همچنین میتوانید در صفحه خود ماژولهایی برای مدیریت بوکمارکها، فلیکر و… قرار داده و حتی رنگ هر قسمت از سایت خود را به دلخواه تغییر دهید. همچنین امکان ورود از طریق فایلهای OPML به نتویبز وجود دارد.
اضافهکردن محتوا به نتویبز بسار ساده است. روی عبارت Add Content کلیک میکنید تا کادری در سمت چپ صفحه پدیدار شود. شما در این کادر بخشهایی میبینید با عناوین my feeds، featured feeds، feed directory و همچنین تعدادی ماژول از سایتهای معتبر وب ۲ که در پایین این ستون درج شدهاند. تنها کلیک کردن روی هر یک از آنها کافیست تا پنجره جدیدی باز شود و محتوای مورد علاقه شما را به صفحه اضافه کند. شما میتوانید پنجرههای موجود در صفحه را با خاصیت بگیر و ول کن (Drag and Drop) در صفحه جا به جا کرده و چیدمان صفحه را به دلخواه خود تغییر دهید، برچسب پنجرها، تعداد عناوین موجود در آن و مراتب دیگر را به دلخواه دستکاری کنید. ضمن این که میتوان تعداد نامحدودی صفحه به همین ترتیب در کنار هم و به صورت تبهای مختلف ایجاد کرد.
از همه اینها گذشته، نتویبز یک Feed Reader خیلی خوب دارد. در بخش My Feed شما میتوانید فایلهای xml خود را اضافه کرده تا پنجرهای را در صفحه خود تعبیه کنید که عناوین سایت دلخواه شما را نمایش میدهد. این دیگر واقعاً معرکه هست!
علاقمندان به پادکست هم میتوانند از پادکستپلیر سایت نتویبز استفاده کنند تا این بخش از کاربران هم همه چیز را در کنار خود داشته باشند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به وبلاگ نتویبز و اکوسیستم نتویبز سر بزند.
سایت مشابه: Webwag
با سلام و خسته نباشید
به عصیان دات نت لینک داده شد
از قسمت ‹لینکگرد سایت من› به این مطلب لینک داده شد.
باحاله … اما از همه ی اینها درست حسابی تر http://pageflakes.com هستش. امسال جایزه بهترین سایت Web 2.0 رو هم برده. در قسمت صفحات شروع …
نگاش کن
آقا من یه ۶ ماه هست که از Netvibes استفاده میکنم. خیلی کامله و ماجول های مفید و مختلفی هم داره. RSS Reader , Bookmark , ماجولهای واقعا کاربردیش هستن.
میدانید جای چه چیزی در وبلاگتان خالیست؟!… ۱- فتوبلاگها… مثلاً من میخواهم یک فتوبلاگ داشته باشم کدام سرویسدهنده رایگان، بهتره؟ و…
۲- در مورد the name data base که من با تمام دانش عظیم انگلیسیم (با با اعتماد به نفس!) نوفهمیدم یعنی چه؟… همین!… مرسی… مرسی… مرسی
نیما: نفیسه جان درباره فتوبلاگها خیلی وقت پیش نوشتم. اگه از منوی جستوجوی بالای سایت استفاده کنی میرسی به مطالب مربوط مثل این:
https://osyan.net/2003/06/post_15.php
درباره سؤال دومت. خوب این عبارت رو کجا دیدی؟ توی MySQL؟
توضیحات کامل نیست .مثلا من نمیدانمrss or feedredear چه است؟ لطفا در مورد سایت بیشتر توضیح رهید.
نیما: توی همین سایت جستوجو کن دربارهشون نوشتم.