پارس وب یکی از مزخرفترین سرویسهای هوستینگ رو توی ایران ارائه میده. مزخرفترینه. دلیلش هم چند ماه تحمل منه که واقعاً جونم رو به لبم رسوندن. هر دفعه به یه بهانهای آدم رو داون میکنن. البته تقصیر هم ندارن. این قانون ایرانه که فروشنده تعهدی عملی در قبال خریدار نداره. بهانههاشون هم خیلی باحاله. آدم رو دقیقاً درازگوش فرض میکنن. فکر میکنن مشتریهاشون توی مغزشون پهن بار کردن. انگار فقط خودشون از کامپیوتر و سرور و هوستینگ و دومین سرشون میشه. این آخرین باره که تحمل کردم. هنوز سایتم داونه. دفعه بعد اگه همچین اتفاقی بیفته قطعاً هوستم رو عوض میکنم.
خبر جدید رو شنیدید که پارس وب در کالیفرنیا بیش از یک میلیون دلار سرمایه گذاری کرده و حتی اپل در چند مورد از مشاوره دکتر راوی مشاور و کارشناس بین الملل پارس وب استفاده کرده و در نرم افزار جدید خود دست بدامن پارس وب شده این در حالیکه امریکاییها اصلا ما ایرانیا رو قبول ندارن!
من به شخصی به این جوانان ایرانی خلاق و متواضع افتخار میکنم به امید افتخارات بیشتر برای ایران دوست عزیز جهانگیر از نیویورک از خبر جالبت سپاسگذارم
نیما: آقا کوروش مطمئنی این جا رو با فوروم اشتباه نگرفتی؟ ضمناً این دکتر راوی کیه که ما تو گوگل هم اسمش رو پیدا نکردیم؟