نمیدونم چقدر اخبار ایران رو از طریق شبکههای تلویزیونی و خبرگزاریهای خارجی پیگیری میکنین، اما چیزی رو که من این روزها دارم میبینم، اینه که اتفاقات اخیر ایران تیتر اول بیشتر روزنامههای بریتانیاست و البته بیشتر از هر چیزی، استفاده معترضان از اینترنت و ابزارهای وب ۲.۰ اونها رو تحت تأثیر قرار داده. تعجب اونها از این موضوع البته زیاد عجیب تیست برای این که خیلی از مردم عادی فکر میکنن که مردم توی ایران واقعاً شتر سوار میشن و وقتی میشنون که عده زیادی دارن از موبایل و توییتر و یوتیوب و فیسبوک استفاده میکنن، رسماً کفشون میبره.
هنوز هم خیلی از مردم ایران درباره اینترنت بسیار کم میدونن و البته بخش بزرگی از کاربران اینترنت در ایران از وجود و امکانات سایتهایی مثل توییتر بیخبرن اما به هر حال اختراع زاییده احتیاج است و هر کس به چیزی که نیاز داره، اختراعش میکنه.
از اونجایی که کاربران ایرانی همیشه لازم داشتند تا از روشهایی بتونن از فیلتر عبور کنن، تسلطشون برای عبور از انسداد سایت، بیشتر از خیلیها توی دنیاست. اینجاییها اصلاً نمیدونن فیلترشکن چیه. این موضوع احتیاج باعث میشه تا کاربران بیشتری در داخل ایران با سایتهای وب ۲.۰ و شبکههای اجتماعی و اشتراک فایل آشنا بشن. ۳۰ سال پیش انقلاب آنالوگ با استفاده از نوارهای کاست در ایران اتفاق افتاد و امروز نسل بعد دارن نسخه دیجیتالی اون رو با استفاده از فناوریهای تازهتر، شبیهسازی میکنن. درباره این موضوع یه گزارش ساختم که توی برنامه امروز کلیک (لینک آینه) پخش خواهد شد.
بدون دیدگاه! نخستین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد.