گوگل همیشه امکان این رو به صاحبان سایت میده تا نوع آگهیای رو که قراره توی سایتشون نمایش بدن، انتخاب کنن. اما من تا امروز نمیدونستم که این امکان رو برای مخاطبان این سایتها و آگهیها هم فراهم کرده. برای مثال شما به عنوان کسی که وبگردی میکنین، میتونین برای گوگل طوری تعریف کنین، که مایلین چه نوع آگهیهایی رو ببینین.
برای این کار لازمه به بخش ترجیحات آگهیهای گوگل یا Ads Preferences برین. در بخش Your interests میتونین علاقمندیها خودتون رو به فهرست اضافه کنین یا مواردی رو که توی فهرستتون هست، حذف کنین. به این ترتیب تنها در دستهبندیهای مورد علاقهتون، تبلیغات گوگل رو خواهید دید. این تنظیمات در یه کوکی ذخیره میشه تا هر بار که از روی کامپیوترتون وارد وبسایتی میشین، جلوی آگهیهایی رو که دوست ندارین بگیره. در عین حال هیچ مشخصه دیگه شخصی شما ذخیره نخواهد شد و شناسه کوکی هم در همین صفحه موجوده. در ضمن میتونین از بخش Opt out این صفحه، کل این تنظیمات رو لغو کنین. چگونگی کار این سرویس و توضیحات بیشتر رو از این ویدئو ببینین.
چرا گوگل دلش به حال شما میسوزه؟
گوگل هم مثل خیلی از شرکتهای بزرگ دیگه معتقده مشتری کسی هست که با شرکتش منافع مشترک داره. به عبارت دیگه یه رابطه دو طرفه برد-برد. اگه شما بتونی آگهیهای ناخواسته رو از جلوی چشمت دور کنی و در دستههای مورد علاقهت، آگهی ببینی، امکان کلیک کردنت روی آگهی افزایش پیدا میکنه و حتی ممکنه منجر به خرید از سایت آگهیدهنده بشه. این موضوع گوگل رو در درجه اول خوشحال میکنه. اما گوگل جز شمای بیننده، دو نوع مشتری دیگه هم داره. اولیش وبسایتی هست که آگهی رو به نمایش درمیاره. این سایت از هر کلیک شما، درصدی از پول تبلیغ رو به دست میاره. هر چی شما آگهی دلخواهت رو بیشتر ببینی و بیشتر کلیک کنی، اون بیشتر پول در میاره. اما مشتری نوع سوم هم وبسایتی هست که به گوگل پول میده تا آگهیش رو پخش کنه. اون هم خوشحال خواهد بود اگر مشتری نوع اول که شمای بیننده باشی، به درستترین جای ممکن مراجعه کنی، یعنی جایی که نوع آگهیش رو خودت انتخاب کردی. پس میشه یه نوع رابطه با برد چهار طرفه. این وسط هم، گوگل از همه خوشحالتره چون تونسته خوشحالی خودش رو با نسبتهای مختلف بین بقیه تقسیم کنه و خودش هم پول بیشتری به جیب بزنه.
بدون دیدگاه! نخستین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد.