بخش فارسی بیبیسی ۷۰ ساله که قدمت داره و تلویزیون فارسی نزدیک به یک سال. بهش فارسی پیش از این دو وبلاگ داشت. اولی وبلاگ فارسی بیبیسی بود و دومی وبلاگ روز هفتم که برنامهای بود که از رادیو پخش میشد. هر دو وبلاگ بعد از مدتی خاموش شدن. و البته دومی بیشتر از این که وبلاگ یک برنامه باشه، وبلاگ بهزاد بلور، مجری برنامه روز هفتم بود که بعدتر برای خودش وبلاگی زد و در نهایت اونجا هم تعطیل شد.
حالا وبلاگی به نام وبلاگ سردبیران بیبیسی فارسی ایجاد شده. جمشید برزگر، رئیس رادیو و وبسایت فارسی بیبیسی، توی نوشته اولش توضیحی درباره هدف از ایجاد این وبلاگ داده. هر چند قضاوت درباره محتوای وبلاگی که هنوز نوشته نشده مثل بررسی غلطهای دیکته نانوشته کار خطایی هست. اما به عنوان یه بلاگر و نه کارمند بخش فارسی بیبیسی امیدوارم که این وبلاگ خلاء ارتباط مستقیم بین تصمیمگیرندگان بخش فارسی و مخاطبان رو پر کنه.
از زمانی که در تلویزیون استخدام شدم، بارها توی شبکههای اجتماعی مثل توییتر و فرندفید درباره تلویزیون از من سؤالاتی شد. من نه در مقام پاسخگویی بودم و نه میتونستم اطلاعاتی بیشتر از اونی که به طور رسمی منتشر میشه رو ارائه بدم. بنابراین این وبلاگ تازه تأسیس باید بتونه به تمام این سؤالات جواب بده. در ضمن باید بتونه توضیحات اضافهتری رو هم داشته باشه. برای مثال وقتی نسخه موبایلی بیبیسی فعال میشه، حتماً باید در این وبلاگ منتشر بشه. همونطوری که وقتی گوگل یک سرویس جدید منتشر میکنه، در وبلاگش میشه توضیحاتی خوند. این وبلاگ اگه میخواد محبوب باشه باید با وبلاگهای دیگه هم تعامل داشته باشه. نباید از لینک دادن به وبلاگهای دیگه ابا داشته باشه. این یه ضرورت برای زنده موندن در بین وبلاگهاست. شاید وبلاگ سردبیران بیبیسی به طور ذاتی خواننده داشته باشه اما اگه بخواد این تعداد افزایش پیدا کنه باید به صفحات اینترنتی لینک بده. بیننده بفرست تا بیننده بگیری. به قول معروف از هر دست بدی از همون دست هم میگیری. در نهایت وبلاگهای امروزی و پرخواننده، امکانات زیادی دارن. دیگه یک صفحه عمودی نیستن تنها با لینکهای بایگانی وبلاگ. کنار وبلاگهای معتبر همیشه لینکهای دیگهای مثل پروفایلهای نویسنده یا شرکت در شبکههای اجتماعی دیده میشه. سایتهای مرتبط و ویدئوها و عکسها و تولیدات رسمی و غیررسمی دیگه هم همینطور.
امیدوارم این اتفاقات و تغییرات زودتر در این وبلاگ بیفته و هر روز حداقل یه متن خوب توش ببینیم و به سؤالات پرشمار مردم هم جواب داده بشه.
و در انتها… برای من فونت تاهما فونت وبلاگیه. نمیتونم وبسایتی رو که با فونتی غیر از این نوشته بشه، به عنوان وبلاگ فارسی بپذیرم. شما چطور؟
درسته! وبلاگی که فونتش تاهما نباشه خیلی مزخرفه!!!
منم از وبلاگایی که تاهما نیستن بدم میاد و خوندنش خیلی کسلکنندهست !
یک سوال سردبیری
آیا اینترنت هم سردبیر دارد؟ خوب این هم یک رسانه است.
اگر به بخشهای کوچکتر تقسیم کنیم (وبلاگ) هر وبلاگ نویسنده پس سردبیری دارد
آیا آموزشی برای سردبیری اینترنت هم میتونه باشه!