انصافاً اینترنت برای هیچ قشری به اندازه پژوهشگران مفید نبوده است.
پیشتر اگر قرار بود درباره موضوعی تحقیق کنند حداقل باید رنج رفتن به کتابخانه را به جان میخریدند. حالا تصور کنید اگر قرار باشد کسی بخواهد به نسخهای از کتابی دسترسی داشته باشد که در قفسه کتابخانهای در پاریس جا خوش کرده است. پژوهشگر بیچاره باید از جیبش خرج میکرد تا هزینه رفت و آمد و اقامتش را جور کند یا اگر خیلی خوشاقبال بود یک جایی این هزینهها را تقبل میکرد.
حالا در روی پاشنه اینترنت میچرخد. جناب پژوهشگر میتواند از دریچه نمایشگرش بخش بزرگی از کارش را بدون آن که یک وجب جابهجا شود، انجام دهد. کتابخانههای بزرگ جهان دارند مجموعه عظیم خود را روی اینترنت میگذارند. اطلاعات ارزشمندی که این روزها آنلاین میشود و به رایگان در دسترس همگان قرار میگیرد، هزینه پژوهش و کندوکاو را به پایینترین اندازه رسانده است.
کتابخانه دیجیتال جهانی یا World Digital Library مجموعه عظیمی از این اطلاعات است. مأموریتی که این کتابخانه در نظر گرفته است این است که این اطلاعات از راه اینترنت در دسترس، رایگان باشد. این محتوای چند زبانه درباره کشورها، فرهنگها از سراسر جهان جمع شده است.
اهداف اصلی کتابخانه دیجیتال جهانی عبارتند از ارتقاء درک و تفاهم بینالمللی و بین فرهنگی، گسترش کمی محتوای متنوع فرهنگی در اینترنت تا منابعی برای آموزگاران، پژوهشگران و مخاطبان عام محسوب شود و تلاش برای کاهش شکاف دیجیتال بین کشورها.
در این کتابخانه که هر روز اسناد و کتابها با بالاترین کیفیت به آن افزوده میشوند. میتوانید محتوا را به راحتی بیابید. دستهبندی بر اساس جغرافیا و تاریخ به راحتی شما را به چیزی که میخواهید میرساند. ساعتها میتوانید بگردید و مطالعه کنید و ببینید و در دنیایی از اطلاعات غوطهور شوید.
فقط در نظر بگیرید طراح لباسی را که میخواهد از لباسهای دوره قاجار ایدهای بگیرد یا کارگردانی که دوست دارد سبک زندگی آنان را بداند تا فیلمش به واقعیت نزدیکتر باشد. چه کتابی بهتر از آلبوم قاجار با این تصاویر بدیع و باکیفیت که جزئیاتی از رنگ لباس تا شکل قلیان را در بر گرفته است. این کتاب را برای مثال میتوانید به صورت فایل پیدیاف دریافت کنید یا در سایت ورق بزنید و در صفحاتش غور کنید.
این شما و این بخش فارسی کتابخانه دیجیتال جهانی.
بدون دیدگاه! نخستین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد.