نوآم گالای یک عکاس اسرائیلیه که چند سال پیش از فریاد خودش چند تا عکس میگیره و میذاره توی سایت فلیکر.
بعد از دو سال بهش خبر میدن که عکس صورتش رو روی تیشرت دارن میفروشن اون هم در حالی که روحش هم از ماجرا خبر نداره. اما جریان به همین جا ختم نمیشه. عکسهای اون در بیش از چهل کشور دنیا سر در میاره و حتی به عنوان نماد و سمبل عصیان و مقاوت و آزادیخواهی و خیلی چیزهای دیگه تفسیر میشه.
یکی از این کشورها البته ایرانه. تصاویر توآم به صورت گرافیتی و با شابلون روی در و دیوار و گوشه و کنار شهر منتشر میشه. برای نوآم این موضوع خیلی جالبه و البته حسابی تعجب میکنه. یکی از این عکسها اون قدر مشهور میشه که مؤسسه نشنال جغرافی باهاش تماس میگیره و امتیاز این عکس رو میخره. این در حالیه که این تصویر با جلوهها و اشکال مختلف حتی روی جلد مجلات مشهور رفته. و البته خالق این اثر از بسیاری از این موارد بیخبر بوده. این طوری میشه که این عکس لقب «فریاد دزدیدهشده» رو به خودش اختصاص میده. این مسألهای هست که نوآم با استفاده از موتور جستوجوی تاینیآی متوجه میشه. سایتی که یک عکس بهش میدی و عکسهای مشابه رو پیدا میکنه.
فیلمی که اینجا مشاهده میکنید، یک فیلم کوتاهه که داستان «فریاد دزدیدهشده» رو بازگو میکنه.
کارهای این دو تا گرافیست کلاً دزدی بوده، هنوز هم هست و کل کارهاشون از عکسهای اینترنت و کارهای یه هنرمند دیگه ایرانی هست که تو خیابون کار میکنه
عذر میخوام. میشه یه کمی توضیح بدید از کدوم هنرمند ایرانی؟
کار عکاس اسرائیلیه. فیلم رو دیدید؟
چه جالب!!!
ان شاء الله پس از نابودی جریان حزبالله در ایران به سراغ اسراییل میرویم، زنده باد دکتر احمدینژاد
محمد امین خیلی تابلویی! سعی کن زیاد از این به بعد از این جور سیاسیبازیها در نیاری که بد ضایعست!!!!!!!!!!!