چند ماه پش در پارلمان عراق وقتی که زنگ تلفن همراه یکی از نمایندگان به صدا در آمد، کشمکشی عظیم مجلس عراق را به هم ریخت. ماجرا از این قرار بود که نماینده عراقی، یکی از مناجاتهای شیعی را به عنوان زنگ تلفن همراهش انتخاب کرده بود. رئیس مجلس عراق محمود المشهدانی از نمایندگان تقاضا کرده بود که تلفنهای همراه خود را در بدو ورود به مجلس خاموش کنند اما آنچه باعث مشاجره میان طرفهای درگیر شد، سنی بودن رئیس مجلس عراقی و زنگ شیعی تلفن همراه دیگر نمانده پارلمان بود.
زنگهای تلفن همراه وارد جهان سیاست شدهاند. این زنگها میتوانند ماهیتی رسانهای داشته باشند و پیامی را منتقل کنند. زنگهای تلفن همراه این قابلیت را دارند که در سالهای آینده نماد یک تشکل سیاسی یا اجتماعی شوند و فعالان سیاسی از آنها استفاده کنند.
ادامه این مقاله خواندنی مصطفی قوانلوی قاجار را اینجا بخوانید.
من هم چند وقت پیش مقالهای خوندم که در اون آمده بود که در آمریکا دانشآموزان زنگهایی را انتخاب میکنند که صدای و تشعشع آن آنقدر بلند است که دبیر یا مدیر آنها توان شنیدن آن را ندارند ، البته این زنگ برای پراکندن و متفرق کردن جوانها در مناطقی که پیرها بیشتر سکونت و یا درحال زندگی هستند استفاده میشود و افراد مسن به دلیل سن بالا توان شنیدن آن را ندارند.
نیما: لینکی از این مقاله داری؟
سلام…نیما جان از لینک هات استفاده کردم. با اجازه و حق کپی رایت!