خیلی وقتها اگر تکلیفت با خودت مشخص باشد، باز هم معلوم نیست که بتوانی به آن نتیجهای که میخواهی برسی. بیشتر وقتها هم علتش این است که دیگران تکلیفشان با خودشان و با تو معلوم نیست. آنوقت آدم میماند که و یک معادله چندمجهولی که اِنفاکتوریل حالت دارد برای حل شدن. هیچکدام این حالتها هم معلوم نیست که آنی باشد که تو میخواهی.
هنوز درگیر رفتار اطرافیانم هستم. نمیدانم که باید کدام حرفشان، حسشان و رفتارشان را به عنوان رفتار اصلی در نظر گرفت. نمیدانم همه اینطور هستند یا آدمهایی که به پست من میخورند از این ویژگی را دارند. یک جور رفتار سینوسی با این تفاوت که بردار زمانیاش نامشخص و غیرقابل پیشبینی است. در یک کلام پریود مغزی با بازههای زمانی متغیر.
به نظرم اگر بتوانم این معادله را حل کنم، اوضاع خیلی بهتر خواهد شد. مشکل تنها زمانی است که برای حل این مشکل چندمجهولی اِنفاکتوریلی نیاز دارم.
میتونی مشتقشو بگیری و با استفاده از لاپلاس و بهدست آوردن جوابهای عمومی و اختصاصی، حاصل انتگرال سهگانهشو بدست بیاری!!!!!!
این فقط مشکل شما نیست… این مشکل اطرافیانتون هم نیست… این مشکل تمام آدمهاییه که مغزهایی به شدت منطقی و ریاضی دارن… توی همچین موقعیتهایی فکر میکنم تصمیم گرفتن بر اساس منافع شخصی بدون در نظر گرفتن احتمالاتی که ممکنه حالا حالاها مجهول باقی بمونه با توجه به اهمیت فاکتور زمان، بهترین و راضیکنندهترین راه حل در طولانی مدت باشه… البته اگر در کنار منطقی بودنتون کمی هم احساسی/عاطفی باشید کمی اذیت میشید در کوتاهمدت چون فاکتور پشیمونی و فرضیات و احتمالات نادیده گرفته شده در این لحظات، حسابی شیطنت و خودنمایی میکنن… :o) ..
نیما جان من فکر میکنم این مشکل از اینجا ناشی میشه که شاید اینجور آدمها برای تو جذابیت بیشتری دارن و تو خودت ناخودآگاه به این جور آدمها بیشتر نزدیک میشی. شاید یه آدم ساده که رفتار و حس و حرفش مشخص و قابل پیشبینی هست و پریود مغزی نداره برای تو اصلا جذابیتی نداره!
نیما جانم، اگر راه حلی واسه این معادله پیدا کردی،حتمن اینجام بنویس.
مطمئنم به درد خیلیها میخوره …
به نظر من دنبال جواب این معادله نباش… اگه این معادله جواب داشت که دیگه زندگی معنا پیدا نمیکرد !!!
چارهای نیست. باید معماها رو حل کنی و بعد از حل شدنشون لذت ببری.
اگه مدتیه که برات نظر ندادم برای اینه که با گوگل ریدر میخونم. حس کلیک و سرعت پایین و اینا نیست. تقصیر خودته این گوگل ریدر رو یاد من دادی:دی راستی تو که رفتی ما نیز محله رو رها کردیم و نقل مکان. از بس طاقت دوری تو برامون میسر نبود 😉
نه مشکل تنها شما نیست.
آدما فرق کردن.
اگه بخوای واقعا این معادله رو حل کنی انقدر باید حل کنی و حل کنی تا تعدادش دقیق شه بعد به هزاران حالت باید برسیش کنی و میلیونها فرض برای خودت بسازی و بارها و بارها امتحانشون کنی بعد تازه اگه یکی بخواد که روی واقعیشو بدونی به جوابی به دستت میاد.